HitBTC ve Bitcoin Private geliştiricileri arasındaki anlaşmazlık BTCP'ye baskı yapıyor
HitBTC ve Bitcoin Private geliştiricileri arasındaki anlaşmazlık BTCP'ye baskı yapıyor

Bitcoin Private (BTCP), son olarak HitBTC’de listelendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) ve ZClassic (ZCL)’ın bir forkundan doğan kripto para Bitcoin Private (BTCP), kripto para borsası HitBTC’de listelendi. Bu haber, Bitcoin Private hakkında bilgi yaymak için çok çalışmakta olan BTCP topluluğu için çok önemli.

HitBTC, önemli bir kripto para borsası

Artık Bitcoin Private topluluğunun HitBTC’de en sevdikleri sanal parayla ticaret yapabilmesi mümkün. HitBTC, 344.840.000 dolar işlem hacmi ile pazarda 12. sırada yer alan önemli bir kripto para borsasıdır. En önemli ticaret çiftleri BCH/BTC, BTC/USDT ve ETH/BTC olup, borsadaki işlem hacminin neredeyse %50’sini oluşturmakta. HitBTC tarafından Twitter üzerinden konuya yönelik şu duyuru yapıldı:

150’den fazla katkıda bulunanlardan oluşan topluluk odaklı bir BTC/ZCL forku olan Bitcoin Private şu anda HitBTC’de listelenmekte. Destek, uyanıklık ve takım ruhu için tüm BTCP topluluğuna teşekkür ederiz.

Bitcoin Private (BTCP), gizlilik odaklı bir Bitcoin

Aynı zamanda HitBTC, listenin duyurulmasından kısa bir süre sonra BTCP ekibi ile röportaj yaptı. Bitcoin Private’nin ekibi konuya yönelik şunları söyledi:

Bitcoin Private’i diğer Bitcoin forks’lardan ayıran şey, Bitcoin topluluğuna matematiksel olarak kanıtlanabilir gizlilik teknolojisi getiren ilk şey olması. Çoğu zaman göz ardı edilen diğer Bitcoin forklarıyla karşılaştırıldığında bir başka büyük farklılaştırıcı, açık kaynak geliştirme topluluğunun kendisidir. BTCP ekibi, Bitcoin forkları arasında en aktif geliştirme ekibine sahip ve ana ağ lansmanından hemen sonraki 60 gün içinde, en iyi gizlilik teknolojisini ana akım benimseme düzeyine getirmeye kendini adamış tek Bitcoin forku olduğunu kanıtladı.

Bitcoin Private, gizlilik odaklı bir Bitcoin’dir. ZCL’nin Unspent Transaction Output’u (UXTO) Bitcoin ile birleştiren ZClassic’in bir forkudur.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Usethebitcoin

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin