eToro'nun listeden çıkarmasının ardından Cardano'da güven çatlakları

Cardano’da güven çatlakları.. eToro’nun listeden çıkarması ADA’yı nasıl etkiledi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Durgun fiyat hareketi, Cardano’da işlevsel dApp’lerin eksikliğiyle ilgili toplulukta endişeyi tetikledi.

Cardano (ADA) Çarşamba günü 1.58 dolara düşerek 15 haftanın en düşük seviyesine yerleşti. Bu düşüş, sosyal ticaret borsası eToro’nun önümüzdeki haftalarda ABD kullanıcıları için hem ADA hem de TRX’i listeden kaldırmayı planladığı haberiyle aynı zamana denk geldi.

Cardano günlük grafik

Alonzo akıllı sözleşmelerinin piyasaya sürülmesinden önce Cardano, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 3.10 dolara ulaştı. Ancak o zamandan beri, daha geniş piyasa rallilerinin yaşanmasına rağmen, bir durgunluğa yakalanan Cardano, bu seviyeyi yeniden test edemedi.

1,90 dolar seviyesi, bu düşüş trendi sırasında üç kez destek görevi gören önemli bir seviyeydi. Ama geçen hafta Cardano’yu tutmadı. Boğalar, önceki iki gün boyunca bir tür toparlanma kaydetmek için devreye girerken, hafta sonu Cardano’nun bu seviyenin altına düştüğünü gördü.

Bununla birlikte, ADA yatırımcıları, özellikle Alonzo’nun yayına girmesinden bu yana işlevsel dApp’lerin eksikliğiyle ilgili endişelerini sosyal medyada dile getirdiler. Peki bu endişelerinde haklılar mı?

eToro, Cardano’yu listeden çıkardı

eToro Salı günü yaptığı açıklamada, artık Cardano veya Tron ticaretini desteklemeyeceklerini duyurdu.

Firma, neden sadece gelişen düzenleyici ortamın “ellerini zorladığı” konusunda ayrıntılara girmedi.

Durum hakkında yorum yapan IOHK CEO’su Charles Hoskinson, bunun hakkında hiçbir bilgisi olmadığını bunun gelişen bir hikaye olduğunu söyledi. Bununla birlikte, listeden çıkarma konusunda netlik eksikliğini öne sürerek ABD’deki mevcut düzenleyici durumu suçladı.

Aynı zamanda, likidite sorunu olmadığını söyleyerek token sahiplerine güvence vermeye çalıştı. Ayrıca, eToro’nun kararına rağmen Lüksemburg merkezli Bitstamp’ın ADA’yı listelediklerini açıkladı.

Cardano topluluğunda güven çatlakları ortaya çıkıyor

Güvenceler ne olursa olsun, şimdiye ve buraya odaklanmak insan doğasıdır. Şu anda, ayrıca son üç aydır ADA’nın fiyatı zayıflık belirtileri gösteriyor.

Gerginlikler sosyal medyaya yayıldı, bir Reddit gönderisi, Alonzo sonrası dApp’lerin yayına girmediğini söyledi.

1.900 oy ile en çok oy alan yanıt, Solidity’nin kusurları olsa da, Ethereum’da geliştirmenin çok daha kolay olduğunu da ekleyerek; dApp sürümlerinin yavaş oranını, diğer kitlerden “100 kat daha karmaşık” olan kripto paranın SDK’sına bağladı.

cryptoslate


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin