featured

Dogecoin neden düşüş trendinde takılı kaldı, yükseliş ne zaman?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bir şaka coin’i olan DOGE yatırımcıların coşkusunu harekete geçiremedi. Bu yüzden Dogecoin’in değeri bir konsolidasyon modelinde mühürlendi. Köpek temalı token, 0,23 dolardaki son engel ile birlikte birçok engelin üstesinden gelene kadar, bu token bir düşüş trendi içinde sıkışıp kalmaya devam edebilir.

Dogecoin değeri dar bir aralıkta ilerliyor

Dogecoin değeri, 4 saatlik grafikte azalan paralel bir kanal içinde sıkışıp kalıyor. Çünkü DOGE daha düşük tepeler ve dipler ile devam ediyor. Şaka amaçlı üretilen bu token, 26 Kasım’daki 0.186 dolarlık düşüşün ardından toparlanmaya çalışıyor. Ancak yöneten teknik modelin orta sınırında olan 0.208 dolar seviyesindeki ilk direnç alanıyla karşı karşıya.

Dogecoin fiyatı yukarıda bahsedilen engelin üzerine çıkamazsa, konsolide olmaya devam edebilir. Köpek temalı token, ilk savunma hattını %78.6 Fibonacci düzeltme seviyesinde 0.199 dolardan, ardından ise 26 Eylül’ün de daha düşük seviyesi olan 0.193 dolardan keşfedebilir.

 

Ek olarak Dogecoin fiyatı, geçerli grafik modelinin alt sınırını 0.176 dolar olarak belirlemeden önce, yerel dip seviyesinde 0.186 dolarlık destek noktası ortaya çıkabilir.

Yatırımcılar, Dogecoin’in paralel kanalın aşağı yönlü trend çizgisinin altına düşerse, yöneten teknik model tarafından verilen karamsar bir hedefe gidebileceğini unutmamalıdır. Bu da Dogecoin fiyatı için %22’lik bir düşüşle 0.137 dolara doğru nihai bir düşüş olabileceği ihtimalidir.

Dogecoin fiyat analizi grafik

Yavaş performans dönemini tersine çevirmek için DOGE boğaları, geçerli grafik modelinin orta sınırının üzerinde 0.208 doları hedeflemelidir. Ek dirençler 21 dört saatlik Basit Hareketli Ortalama’da (SMA) 0.213 dolarda, ardından ise 50 dört saatlik SMA’da 0.221 dolar olarak görünebilir.

MRI tarafından verilen direnç çizgisi ve paralel kanalın üst sınırı ile aynı zamana denk gelen 0,232 dolar olan %61,8 Fibonacci geri çekilme seviyesinde başka bir sert engel ortaya çıkabilir.

Yöneten teknik modelin üst trend çizgisinin üzerine doğru yaşanabilecek bir yükseliş, bu şaka tokeninin momentumunun yukarı doğru kaymasını ve potansiyel olarak daha büyük seviyeleri hedeflediğini gösterebilir. Bununla birlikte, Dogecoin fiyatı son kayıpları telafi etmek için 100 dört saatlik SMA’yı 0.236 dolardan ve % 50 geri çekilme seviyesiyle 0.254 dolarda kesişen 200 dört saatlik SMA’yı da aşmalıdır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin