cardano

Cardano düşen kama formasyonunda: ADA potansiyel bir boğa koşusu için hazır mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto teknik analisti CryptoBusy, Cardano’nun mevcut fiyat durumunun potansiyel bir boğa koşusu için hazırlandığını düşünüyor. CryptoBusy’ye göre ADA, tüm zamanların en yüksek seviyesinden (ATH) mevcut fiyatına kadar büyük bir düşen kama oluşturdu.

cardano

Cardano fiyatı alım için ideal aralıkta

CryptoBusy, altcoinin fiyat kurulumunu açıklamak için ADA/USDT günlük grafiğini kullanarak Twitter’da (X) paylaşımda bulundu. Analist, altcoinin bir alım bölgesinin derinliklerine düştüğünü ve birikim için ideal olduğunu ortaya koydu. Fiyatın bu bölgeden yükseleceğini ve boğa koşusunun zirvesine ulaşmadan önce bir HODL aşamasına gireceğini öngörüyor. CryptoBusy, boğa koşusunun 2024 ve 2025’in ortaları arasında sona ereceğini tahmin ediyor.

Teknik analiste göre Cardano’nun işlem hacmi artıyor. Zincir içi ve sosyal metriklere sahip piyasa istihbarat platformu Santiment’ten alınan veriler, Cardano blok zincirindeki işlem hacminin yüzde 1.700 oranında arttığını gösterdi.

CryptoBusy ayrıca Cardano’nun geliştirme faaliyetlerinde birkaç büyük projeden daha iyi performans gösterdiğini vurguladı. Bahsettiği projelerden bazıları Hedera (HBAR), Chainlink (LINK), InternetComputer (ICP), Cosmos (ATOM) ve MultiverseX (EGLD).

Binance’nin hamlesi ADA fiyatı üzerinde etkili olmadı

CryptoBusy, 17 Ağustos 2023’te Binance tarafından ADA sürekli sözleşmelerinin listeden çıkarılmasına rağmen, tüccarların dijital varlık ticareti yapma cesaretinin kırılmadığını belirtti. Ticaret faaliyetlerini yürütmek için üç aylık vadeli işlem sözleşmelerini ve düzenli spot çizelgeleri kullanıyorlar. Tüccarların davranışlarının, geçen ağustos ayında altcoinin fiyatı üzerindeki listeden çıkarmanın etkisinin etkisiz hâle getirdiğini düşünüyor.

CryptoBusy, Charles Hoskinson’ın Cardano topluluğunun blockchain projesinin geliştirilmesindeki rolünü kabul ettiğini vurguladı. Paylaşılan bir videoda Hoskinson, ADA topluluğunun organik olduğunu ve projenin ilk aşamalarından itibaren büyümesinde önemli bir rol oynadığını belirtti.

Cardano kurucusu, teşvik edilmiş test ağı (ITN) dâhil olmak üzere altcoinin bazı ürünlerini anlaması gerekebilecek Cardano topluluğu üyelerinin çoğunluğu için daha fazla eğitim ihtiyacının altını çizdi.

coinedition

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin