Binance

Son dakika: Binance, bu 20 Cardano çiftini listeden kaldırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın önde gelen kripto borsalarından biri olan Binance, Cardano’nun ADA/BIDR’si de dâhil olmak üzere çeşitli işlem çiftlerini listeden kaldırıldığını duyurdu. Değişiklik 8 Eylül’de yürürlüğe girecek ve bu kararın neden şimdi alındığına dair soru işaretleri yatırımcıları meraklandırdı.

Öncelikle piyasaya bir göz atalım. Son veriler itibariyle Cardano (ADA) yaklaşık 0,256 dolardan işlem görüyor. Kasvetli olmasa da dünyayı tam olarak ateşe de vermiyor. Bu, Binance’ten çıkarılmasının bir nedeni olabilir mi?

binance

Buradaki daha makul açıklama likidite ya da daha doğrusu likidite eksikliğidir. Borsalar genellikle yeterli işlem hacmi yaratmayan işlem çiftlerini listeden çıkarır. Bu saf ve basit bir iş hamlesidir. Düşük likidite fiyat manipülasyonuna yol açabilir ve işlem çiftini hem borsa hem de kullanıcıları için daha az cazip hâle getirir.

Ancak Cardano’yu tek başına ele almayalım. Yakında kaldırılacak işlem çiftlerinin listesi uzun ve AUDIO/BUSD, BAT/BUSD ve MATIC/BIDR gibi diğer varlıkları da içeriyor. Cardano yatırımcılar için iyi bir şirket.

Binance’nin hamlesi ne anlama geliyor?

Şimdi, bu Cardano’nun geleceği için ne anlama geliyor? Bu bir darbe ya da ölüm fermanı değil. Cardano teknolojik ilerlemeler ve benimsenme konusunda adımlar atıyor. Sağlam bir ekibe ve yalnızca spekülatif değil tutkulu bir topluluğa sahiptir.

Bu listeden çıkarılma, endişelenmeniz gereken bir şey değildir. Binance’in ADA/BIDR alım satım çiftini kaldırma kararı büyük olasılıkla likidite odaklı bir hamledir. Bu karar, kriptoda parıldayan her şeyin altın olmadığını ya da bu durumda var olan her alım satım çiftinin kârlı ve hatta güvenli olmadığını hatırlatmaktadır.

U.Today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin