featured

Cardano yükselişine alternatif oluşturabilecek projeyi yakından inceleyin: Bitcoin Minetrix

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano’nun yerel kripto para birimi ADA, bu hafta yükselişe geçti ve Çarşamba gününden bu yana yüzde 7 değer kazandı. 2023 yılında ciddi kayıplar yaşayan ADA, bu olumsuz performansın üstesinden gelecek gibi duruyor. Bununla birlikte, bu yazımızda Cardano ile birlikte boğa piyasasına hazırlanan BTCMTX token’ı inceleyeceğiz.

Cardano token yeni bir dönüm noktasına ulaştı!

Yazım sırasında Cardano, 0,30 dolar civarında işlem görüyor ve olumlu piyasa duyarlılığını yansıtıyor. Merkezi olmayan finansın (DeFi) sürekli değişen ortamına uyum sağlayan Cardano, Kilitli Toplam Değerinde (TVL) geçen aya göre yüzde 32 artışla 210 milyon dolara ulaştı. Bu artış, Cardano’nun en büyük DeFi projelerinden üçü olan Indigo, Minswap ve Liqwid’deki büyümeye bağlanabilir. Ayrıca bu durum, ağın hızla büyümesinin ve yatırımcıların varlığa olan güveninin bir kanıtıdır. Cardano, sadece TVL artışıyla değil aynı zamanda DeFi sektöründe kendini güçlendirdi. Cardano’nun (ADA) bir diğer büyük başarısı ise Singapur Blok Zinciri Enstitüsü (IBS) ile olan son ortaklığıdır. Sonuç olarak, Merkezi olmayan finans (DeFi) faaliyetlerindeki artış da dahil olmak üzere ADA’ya olan talebi artırmak için çeşitli faktörler bir araya geldi.

Cardano fiyat görünümü

Cardano’nun geçmiş performansını daha derinlemesine incelediğimizde, Kasım ayı ADA token için en iyi aylardan biri oldu ve 2017’ye göre ortalama yüzde 44,7 getiri elde etti.

Cardano’nun teknik göstergeleri de olumlu bir fiyat hareketini yansıtıyor ve 200 günlük Üstel Hareketli Ortalamanın (EMA) üzerine çıkan ADA fiyatı yeni zirveleri hedefliyor. Cardano içi sıradaki hedef seviyeler ise 0,34 dolar ve 0,41 dolar olabilir.

Kripto piyasasının yeni fırsatlar sunmasıyla birlikte Cardano’ya alternatif oluşturabilecek token’lar ortaya çıkıyor. Şimdi yeni bir ralliye aday olabilecek Bitcoin Minetrix token’ı inceleyeceğiz.

Bitcoin Minetrix (BTCMTX)

Yenilikçi bir staking modeli sunarak yatırımcıların BTC için bulut madenciliği ödülleri kazanmalarına olanak tanıyan Bitcoin Minetrix, kripto piyasasındaki dikkatleri üzerine çekiyor. Bitcoin’in sıradaki halving etkinliği 2024 yılında gerçekleşecek ve çok az bir zaman kaldı. Bu yüzden, BTC madenciliğine hızla erişim avantajı sağlayan platformlar önde olabilir. Ayrıca Bitcoin Minetrix’in yerel token’ı olan BTCMTX’e ilgi de artacaktır.

BTCMTX token şu anda ön satış aşamasında ve şimdiden 3.1 milyon doların üzerinde gelir elde etti. Projenin ön satış aşamasındaki hedefi 3.9 milyon dolar. Bu projenin bir parçası olmak istiyorsanız ETH, USDT veya kredi/banka kartı kullanarak 0,0113 dolar karşılığında BTCMTX token satın alabilirsiniz. Ön satış aşaması tamamlandığında ise 1 BTCMTX token 0,0114 dolar olacak.

Sonuç

Cardano (ADA), son dönemde olumlu gelişmelerle dikkat çekiyor. DeFi projelerinin büyümesi ve Singapur Blok Zinciri Enstitüsü ile yapılan ortaklık gibi faktörler, ADA’nın değerini artırıyor gibi görünüyor. Teknik göstergeler de olumlu bir fiyat hareketini destekliyor ve ADA’nın yeni zirvelere doğru ilerlemesi muhtemel. İlerleyen dönemde 0,34 dolar ve 0,41 dolar gibi hedef seviyeler gözetilebilir.

Diğer yandan, Bitcoin Minetrix (BTCMTX) token’ı, Bitcoin madenciliği için bulut madenciliği ödülleri kazandıran yenilikçi bir staking modeli sunuyor. BTC’nin yaklaşan halving etkinliği, bu platformun önemini artırıyor gibi görünüyor. BTCMTX token’ının ön satış aşaması ise şimdiden büyük ilgi görmüş durumda. Bu projenin gelecekte nasıl performans göstereceğini görmek için yakından takip etmek faydalı olabilir.

coinpedia


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin