26 Mayıs Ripple analizi: XRP momentum kazanabilecek mi?
26 Mayıs Ripple analizi: XRP momentum kazanabilecek mi?

Ripple piyasanın farkındalık yaratan hazinesi

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Ripple piyasanın farkındalık yaratan altkoini olarak, 0,75 dolar seviyesine yakın bir destek oluşturdu ve son zamanlarda ABD doları karşısında iyileşti.
  • XRP/USD paritesinin saatlik grafiğinde 0,80 dolardan dirençli bir düşüş kanalının üzerinde bir kırılma oldu.
  • Parite, çekiş gücü kazanmak için 100 saatlik basit hareketli ortalama ve 0,86 dolar direnç seviyesini temizlemeli.

Ripple fiyatı (XRP), ABD doları ve Bitcoin (BTC) karşısında yükseliş açığı ile iyileşiyor. XRP/USD paritesi, yakın vadede kazanımları artırmak için 0,86 doların üzerine çıkmalı. Ripple şu an da 0,84 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Ripple piyasanın farkındalık yaratan hazinesi olmaya devam ediyor

Büyük düşüşün ardından Ripple, ABD doları karşısında 0,75 dolar seviyesine yakın bir destek tabanı oluşturdu. Fiyat yukarı yönlü bir dalgayı başlattı ve  0,78 dolar direncinin üzerinde toparlandı. Fiyat, son düşüşün %23,6 Fib düzelme seviyesinin üzerinde 0,96 dolardan yüksek olan 0,75 dolarlık düşüşün altına düştüğü için iyileşme olumlu geçti. Daha sonra Ripple, daha fazla yükseldi ve fiyatı 0,82 doların üstüne çıkardı.

Yukarı hareket sırasında, XRP/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,80 dolardan dirençli bir düşüş kanalının üzerinde bir kırılma oldu. Bu nedenle, son kırılma 0,81 dolar ve 0,82 doların üzerinde pozitif gibi görünüyor. Şu anda, fiyat önceki bir desteği 0,85 dolar seviyesinden kırmaya çalışıyor. Ayrıca, 100 saatlik SMA, 0,86 dolar civarında yer almakta. Son olarak, 0,96 dolardan 0,75 dolara düşüşün %50 Fib düzelme seviyesi yükselmeyi önlemek için 0,86 dolara yakın.

Ripple piyasanın farkındalık yaratan hazinesi
Ripple piyasanın farkındalık yaratan hazinesi

Grafiğe bakıldığında Ripple’ın, daha da artması için 0,85 doların 100 saatlik SMA ve 0,86 dolar seviyesini temizlemesi gerekiyor. 0,86 dolarlık direncin üzerindeki başarılı bir kapanış, kapıları 0,89 dolara doğru itmek için açabilir. Aşağı yönde, 0,89 dolar ve 0,81 dolarlık seviyeler destekleniyor.

Teknik göstergelerle Ripple, fiyat analizi

Saatlik MACD: XRP/USD paritesi için MACD, boğa bölgesinde hafifçe yükseldi.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): XRP/USD paritesi için RSI şu anda 50 seviyenin üzerinde.

Büyük destek seviyesi: 0,81 ABD doları

Büyük direnç seviyesi: 0,86 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin