Shelley Cardano
Shelley Cardano fiyatlarını uçuruyor

Cardano yeni yol haritasını açıkladı: 2019’da yeni güncelleme Shelley!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano, Perşembe günü attığı bir tweet ile yol haritasını güncelledi. Güncelleme, Cardano’nun piyasaya sürülmesinde ki ilk aşama olan Byron’a yönelik iyileştirmeler sunuyor ve aynı zamanda geliştirmenin bir sonraki aşaması Shelley güncellemesi için yapılan hazırlıkları da açıklıyor.

Cardano yeni yol haritası Shelley güncellemesini içeriyor!

Cardano yol haritasına göre belirtilen durum şu şekilde:

Şu anda geliştirmeler yaptığımız ön yükleme aşaması Byron’dayız. Daha sonra Byron’dan Shelley’e geçeceğiz.

Byron aşamasında, geliştiriciler kod ve hata ayıklama konusunda iyileştirmeler yapıyorlar. Ayrıca, Daedalus’u üçüncü taraflara API entegrasyonlarını daha kolay hale getirmek için yükseltmeyi planlıyor. Bu değişiklikleri Byron’dan taşınmadan önce etkinleştirmeyi planlıyorlar.

Şirket önümüzdeki 18 ay boyunca istikrar, birlikte işlerlik ve yönetim yönlerini geliştirmeye odaklanacaktır. Yol haritasına göre, gelişme süreci boyunca, Cardano’nun protokolleri karmaşıklık, karşılıklı bağımlılık ve daha egzotik kriptografik ilkel kullanımda artacak.

Cardano, güncelleme özelliklerini 2019’da piyasaya sürecek

Ayrıca yol haritasında şunları belirtiyor:

Shelley, anahtar unsurların yerinde olmasını sağlamaya odaklandı, böylece teknolojisi tamamen merkezi ve özerk bir sisteme dönüştü.

Güncellemeyle şirket, ağın tamamen desantralizasyonunu sağlamayı amaçlıyor. Cardano, Shelley’in özelliklerini 2019’da piyasaya sürecek ve testnet ile başlayacak. Yol haritasında ayrıca şirketin araştırma kolunu geliştirdiği de söyleniyor. İki ayrı kola araştırma için daha fazla fon ayırdı. İlki, Ethereum’un akıllı sözleşmeleriyle sıkıntıları düzeltmeye odaklanacak. İkincisi, akıllı sözleşmelerin ve diğer hesaplama modellerinin genel temel tasarımına odaklanılacak.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin