Cardano yavaşça boğa bölgesine doğru yöneliyor
Cardano yavaşça boğa bölgesine doğru yöneliyor

Cardano yavaşça boğa bölgesine geri hareket ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Cardano (ADA), son zamanlarda geriledi ve ABD doları karşısında 0,31 dolar ve 0,30 dolar destek seviyelerini kırdı.
  • ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,30 dolardan dirençli bir canavarı azaltan kanal var.
  • Parite düşüş trendinde kalıyor ve herhangi bir ters hareket muhtemelen 0,30 dolar ve 0,31 dolar seviyelerinde yer alacak.
  • Grafikte, Cardano yavaşça boğa bölgesine geri hareket ediyor gibi görünüyor.

Cardano, ABD doları ve Bitcoin’e karşı toparlanmaya çalışıyor. ADA/USD paritesi, 0,31 doların altında olduğu sürece bir düşüş bölgesinde kalmaya devam edecek.

Cardano yavaşça boğa bölgesine doğru yöneliyor

Cardano fiyatında, düşüş baskısı altında 0,32 dolar civarında keskin bir artış oldu. Fiyat aşağı yönlü bir hareket başlattı ve 0,31 dolar ve 0,30 dolar destek seviyelerinin altına geriledi. 0,28 dolar seviyesine yakın işlem gördü ve şu anda 0,30 doların ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça altında. Mevcut fiyat hareketleri aşağı yönlü, ancak şimdi 0,28 dolar seviyesinden küçük bir yukarı yönlü düzeltme var.

İlk direnç, son düşüşün %23,6 Fib geri alma seviyesinin 0,32-0,28 dolar seviyesinden 0,29 dolar seviyesine düşmesine yakın. Bunun üstünde, 0,30 doların üzerinde bir çok engel var. ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,30 dolardan dirençli bir canavar düşüş kanalı da var. Belirtilen  0,30 seviyesi, daha önce bir destek oldu ve şimdi yakın vadede artışları önleyebilir. Ayrıca, son damlasının %50 Fib iyileşme seviyesi 0,32 dolardan 0,28 dolara düşerek 0,30 dolar seviyesinde.

Cardano yavaşça boğa bölgesine geri hareket ediyor
Cardano yavaşça boğa bölgesine geri hareket ediyor

Grafik Cardano’nun 0,30 dolara doğru birkaç noktayı düzeltmekte olduğunu gösteriyor. Ancak, alıcıların fiyatı 0,30 dolar ve 0,30 dolar direnç seviyelerini aşması kolay olmayacak. Aşağı yönde, fiyat büyük olasılıkla 0,28 dolara yakın bir destek bulacak ve bunu 0,27 dolar izleyecek.

Teknik göstergelerle Cardano fiyat analizi

Saatlik MACD: ADA/USD paritesi için MACD, yavaşça boğa bölgesine geri hareket ediyor.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ADA/USD paritesi için RSI aşırı satım seviyelerinden daha yükseğe çıkıyor.

Büyük Destek Seviyesi: 0,28 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 0,31 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin