Bu haber NBA taraftarları tarafından sevinçle karşılandı
Bu haber NBA taraftarları tarafından sevinçle karşılandı

NBA taraftarları için kripto para ile maç bileti satın alma dönemi başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Milyarder teknoloji yatırımcısı ve Popüler Ulusal Basketbol Birliği (NBA) takımı Dallas Mavericks‘in sahibi olan Mark Cuban, geçtiğimiz günlerde hayranların ve müşterilerin kripto para ile basketbol oyunları için bilet satın alabileceğini duyurdu. Kabul edilen kripto paralar Bitcoin ve Litecoin olacak. Bu açıklama ile NBA taraftarları artık oyun biletlerini kripto parayla satın alabilecek.

Dallas Mavericks artık kripto paraları kabul eden NBA takımları listesinde

Basın toplantısında Mark Cuban, anlaşmanın ilk planları açıklandı. Bu yılın başlarında kendi kripto para birimini tanıtmayı planladığını belirtti. Kripto para ve fiat paralarla çevrimiçi alışveriş yapılan bir pazar yeri olan 5miles, ekip için yeni resmi forma sponsoru. Mark Mavericks, oyunları için kripto para birimini kabul eden NBA takımlarının listesine katılıyor. Yönetim Mark Cuban’ın bir kripto para birimi yatırımcısı olduğunu ve sadece para kazanacağına inandığı şeylere yatırım yapacağını belirtti. Mark Cuban konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Muhtemelen bu anlaşma alanında yapılan ilk anlaşma. Öncülük ettiğim şeylerden biri, daha güvenli bir ortam yaratmak için Blockchain’i bir pazar yeri ile birleştirmek.

Dallas Mavericks oyuncusu Harrison Branes, 5miles’in marka elçisi olacak

Dallas Mavericks’in oyuncularından biri olan Harrison Branes, 5miles’in marka elçisi olacak. Şirket, Litecoin’i kabul etmek için Aliant platformu ve Bitcoin’i kabul etmek için ise Coinbase platformu ile ortaklık kurdu. Bu proje, daha hızlı ve güvenli işlemler sağlayacak. Mark Cuban konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

Kripto para birimlerinin bu projeye dahil edilmesi 5miles ile yapılan çalışmalar ile çok ilgili. Kripto para sektöründe her zaman iki adım önde olmaya çalıştım ve bu uygulama ile gerçekten en iyi eşleşmeyi elde ettik.

Bu haber NBA taraftarları tarafından sevinçle karşılandı

5miles’in CFO’su olan Grawin Chan konuya yönelik şunları söyledi:

Rahat olduğumuz şey, etkileşimimize ve Mark Cuban ve ekibiyle yaptığımız deneyimlerimize dayanarak, şu ana kadar dünya çapında bir organizasyondan başka bir şey değil. Olanları heyecanlandırarak araştırmak için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar ve en iyi uygulamaları da uygulamaya koydular.

 

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin