Cardano ve TRON kurucuları Blockchain teknolojisini tartışıyor
Cardano ve TRON kurucuları Blockchain teknolojisini tartışıyor

Cardano ve TRON kurucularının atışmalarına bakın!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano‘nun (ADA) kurucusu olan Charles Hoskinson‘un Twitter üzerinden yaptığı bir paylaşım TRON topluluğunu şaşkına çevirdi. Tüm Blockchain ekosistemi devamlı olarak TRON’un Ethereum Blockchain’den kendi Blockchain’ine geçişi ile ilgilenirken Charles, Ethereum Classic için olan IOHK tarafından desteklenen bir Scala Client işlevi gören Mantis‘i öneriyor. Cardano ve TRON kurucuları konu hakkında Twitter üzerinden paylaşım yaptılar.

Cardano ve TRON kurucuları Blockchain teknolojisini tartışıyor

Justin Sun, Charles Hoskinson‘un bu tweetine neredeyse iki gün sonra şu sözlerle yanıt verdi:

IOHK Charles tavsiye için teşekkürler! En iyi Blockchain teknolojisini kurmayı planlıyoruz ve bu nedenle mantis’e de bakacağız.

Mantis projesinin beta sürümü,  2017 yılının Ağustos ayında piyasaya sürüldü. Özellikle bu beta versiyon Ethereum Classic için geliştirilmiş bir Ethereum Client’ten ibaret. Mantis IOHK’nın Daedalus cüzdanına entegre edildi ve tüm Ethereum Classic kullanıcılarına sunuldu. Daniel Litschel isimli bir kullanıcı konu hakkında şunları söyledi:

Hey Charles umarım bu bir ironi değildir. Bu yaklaşımı diğer projelerden daha çok beğeniyorum. Birbirinizi destekleyebileceğinizi ve iki projenin de yararına bir ortaklık kurabileceğinizi düşünüyorum. IOHK ve Cardano diğer projelere yardım edebilir ve belki bunun karşılığında biraz geliştirici gücü de kazanabilir.

TRON, kendi Virtual Machine platformu Business Union’u tanıtıyor

Daniel Litschel isimli bir kullanıcının yorumuna Charles şu şekilde yanıt verdi:

Tamamen ciddiyim. Onlar Ethereum javasının bir forkunu kullanıyor gibi görünüyor. Bunun yerine alt yapı olarak Mantis’i kullanmak çok daha faydalı olur.

TRON, geçtiğimiz günlerde Ethereum Virtual Machine ile uyumlu olan kendi Virtual Machine platformu Business Union’u tanıttı. TRON bu yeni gelişme ile Ethereum ağında ve daha bir çok ağda ortaya çıkan açıkları kapatarak güvenlik önlemlerini arttırıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin