featured

Cardano tahmini: Analist, uzun vadede ADA’nın 31 dolara yükselebileceğini öngörüyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

YouTube’da yayın yapan kripto para kanallarından biri olan Cheeky Crypto’dan bir analist, Cardano (ADA) fiyatının uzun vadede potansiyel olarak 31 dolara yükselebileceğini öngördü. Analist, altcoinin fiyatı bu iddialı hedefe ulaşmadan önce, kripto para birimi için daha fazla olumsuz fiyat hareketi öngördü.

Analistin Ethereum katili için yükseliş görünümü, DeFi analiz platformu DeFi Llama’nın verilerine göre Cardano ekosistemi için dolar cinsinden kilitlenen toplam değerin (TVL) bu yıl katlanarak artmasından kaynaklanıyor. Videoda, ADA’nın düşmesine rağmen kilitlenen toplam USD’nin arttığı göz önüne alındığında bu istatistiğin etkileyici olduğunu belirtti.

Cardano (ADA) 31 dolara kadar tırmanabilir!

Analiz yayınlandığı sırada Cardano’nun TVL’si 600 milyon ADA’nın hemen altındaydı. Ardından analist, önümüzdeki haftalarda altcoin için patlayıcı fiyat hareketi öngördü. Bu ciddi fiyat hareketinin gerçekleşmesi hâlinde, ADA’nın 31 dolara kadar tırmanabileceğini öngördü.

Analist, bunun kripto para biriminin fiyatı için iddialı bir hedef olduğunu kabul etti. Bu nedenle 3,48 – 10,50 dolar arasında daha muhafazakâr bir yukarı yönlü hedef de paylaştı. Bununla birlikte analist, ADA’nın fiyatının önümüzdeki birkaç hafta içinde daha da düşebileceği konusunda uyardı. Bu düşüş tezi için hedef 0,151 dolar – 0,1817 dolar arasındaydı.

Bu arada CoinMarketCap, ADA’nın fiyatının son 24 saat içinde yüzde 0,99 düştüğünü belirtti. Sonuç olarak, altcoin basın zamanında 0,292 dolardan el değiştiriyordu. Bu 24 saatlik kayıp, ADA’nın haftalık performansını da eksi yüzde 6,92’ye çıkardı.

Cardano

ADA’nın fiyatı, basın zamanında 0,2923 dolarlık önemli destek seviyesinde duruyordu. Bu, geçen hafta 0,3066 dolar destek seviyesinin altına düşmesinin ardından gerçekleşti. Bu süre zarfında, 9 günlük EMA çizgisi de 20 günlük EMA çizgisinin altına düşerek ADA’nın kısa vadeli bir düşüş eğilimine girdiğinin sinyalini verdi.

Önümüzdeki hafta satış baskısının devam etmesi, ADA’nın bir sonraki önemli destek seviyesini 0,2771 dolardan test etmesine neden olabilir. Ayrıca bu fiyat noktasının altında bir kırılma, altcoinin fiyatını önümüzdeki birkaç gün içinde 0,2521 dolara kadar düşme riskiyle karşı karşıya bırakacaktır.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin