Analist uyardı: XRP, beklenen yükseliş öncesi bu seviyeleri test edebilir!
Analist uyardı: XRP, beklenen yükseliş öncesi bu seviyeleri test edebilir!

Analist uyardı: XRP, beklenen yükseliş öncesi bu seviyeleri test edebilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple (XRP) destekçisi Alex Cobb, dün yaptığı bir Twitter gönderisinde yatırımcılara tavsiyeler verdi. Cobb’a göre, XRP fiyatı beklenen yükselişe başlamadan önce yeniden bir düşüş yaşayacak.

Cobb tweet’inde ayrıca yatırımcıların sabrının ödüllendirileceğini belirtti. XRP belki de son hareketlenen kripto olabilir, ancak Ripple hayranı XRP’nin ABD’de SEC’i yenen ilk kripto, yasal açıdan net olan ilk alternatif kripto ve mega bankalarla ortak olan ilk proje olduğuna dikkat çekti.

Ancak avukat Jeremy Hogan da dün kendi Twitter gönderisinde, SEC’in hâlâ XRP’nin bir menkul kıymet olduğuna kesin olarak inandığını belirtti.

XRP fiyat görünümü

SEC avukatı, XRP’nin hâlâ bir menkul kıymet olarak kabul edildiğini, ancak bireylerin satış yapmak için bir muafiyet olduğunu savundu. SEC, XRP’nin en son dava sürecinde SEC ve Terra Luna arasındaki dava konusunda temyize gitmeyi düşünebilir ve bu muhtemelen Alex Cobb’un bahsettiği “düşüş”, yani XRP’nin fiyatının yükseleceği zamanı işaret ediyor.

CoinMarketCap’e göre XRP, son 24 saatlik ticaret sürecinde fiyatının düştüğü birçok kripto para biriminden biriydi. XRP’nin fiyatı 24 saatlik süre boyunca %3’ten fazla azalarak yaklaşık 0,6093 dolar değerine düştü. Bu fiyat düşüşü, XRP’nin öncü kripto para birimi Bitcoin (BTC) karşısında %3.23 oranında değer kaybetmesine neden oldu. Ek olarak, altcoin’in 24 saatlik işlem hacmi basın zamanında 950.329.727 dolar olarak kaydedildi ve bir önceki güne göre %4’ten fazla düşüş yaşandı.

XRP’nin haftalık performansı da pek parlak değildi, çünkü kripto para birimi son yedi günde %13,49 oranında düşüş gösterdi. XRP, 32.187.722.374 dolar piyasa değeriyle 5. en büyük token olarak sıralandı.

coinedition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin