Cardano (ADA) yükselecek mi, ADA fiyat grafiği, ada cardano, cardano ada

Bir trader, ADA’nın (Cardano) piyasa değerinin 500 milyar doları bulacağını öne sürdü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto traderi ve analist Dan Gambardello, Cardano (ADA) için son analizini bugün YouTube kanalına yükledi. Videoda, ADA’nın son zamanlarda Hydra ölçeklendirme çözümünün piyasaya sürülmesiyle temel olarak güçlü olduğuna inancını paylaştı.

Bu analiz, Cardano’nun yakın zamanda ilk ana ağı sürümünü Hydra ile başlatmasının ardından yapıldı. Ölçeklendirme çözümünün ağın Saniye Başına İşlem (TPS) hızını 1.000.000 işleme çıkarması öngörülüyor. Bu nedenle, kripto topluluğunun üyeleri Hydra’yı Cardano ekosistemi için en önemli ölçeklendirme çözümü olarak adlandırıyor.

Gambardello daha sonra Hydra’nın yakın zamandaki piyasaya sürülmesinin ADA’yı teknik olarak da güçlendirdiğini belirtti. Ethereum (ETH) 2017 boğa koşusuna öncülük ederken ADA’nın daha iyi bir konumda olduğuna inandığını ekledi.

Tüccar ayrıca ADA’nın piyasa değerinin 500 milyar dolara ulaşacağını tahmin etti. Hatta bunun gelecek kripto boğa koşusunda gerçekleşebileceğini önerdi. Ancak Gamberdello, tahminlerinin daha çok uzun vadeli olduğunu kabul etti.

Cardano (ADA) Grafiği

ADA Fiyat grafiği, ADA fiyat tahmini, cardano fiyat, cardano analiz

Basın saatine göre CoinMarketCap’te ADA’nın fiyatının 0.387 dolar olduğu görülüyor. Ethereum’un rakibi olan ADA, önceki 24 saat içinde %0.42 değer kaybı yaşamıştı. Bu günlük negatif performans, ADA’nın haftalık fiyat performansını daha da olumsuza çekerek -4.06% oldu.

Öte yandan, ETH 1,945.90 dolarlık bir fiyatla işlem görüyordu ve rakiplerini geride bırakarak %2.54’lük bir 24 saatlik kazanç elde etti. Bu olumlu fiyat performansı, ETH’nin haftalık performansını da +2.29% olarak pozitif bölgeye taşımıştı. ADA’nın piyasa değeri yaklaşık 13 milyar dolar olduğundan, ETH’nin 234 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşması için hala uzun bir yol kat etmesi gerekiyor.

coinedition.com

Cardano boğaları iddialı: ADA, Ethereum'u geçecek! - Economicon

Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin