Top 20’deki güçlü altcoin saniyeler içinde yüzde 255 zıpladı!
Top 20’deki güçlü altcoin saniyeler içinde yüzde 255 zıpladı!

Cardano Marlowe ile Blockchain’den bağımsız olacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Finansal sözleşmeler, iş dünyasında ortak bir terim ve sözleşmelerini Blockchain tabanında izleyen kişiler, Marlowe’a ulaşabilir. Cardano Marlowe, IOHK şirketi tarafından tasarlanmış ve mali destekli bir proje. Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson tarafından kurulan bir teknoloji şirketi olan Marlowe’u öncelikle Cardano Blockchain’i için tasarladılar. Bu sayede, bilinen yapı taşlarını görsel olarak oluşturarak finansal akıllı sözleşmeler yazmak için Blockchain’den bağımsız olacak.

Cardano Marlowe nasıl özellikler getirecek?

Cardano Eco Sistemi üzerinde sorunsuz entegrasyon sağlayan bir şirket olan EMURGO’nun bildirdiğine göre Marlowe, basit sözleşmeler için harcanan kodlar ve yüksek mühendislik maliyeti ile ilgili konuları ele alacak. Bu konularda hareket eden şirket, son derece güvenli programların nasıl kodlanacağını bilmeden yazılabilen akıllı sözleşmeler üzerinde çalışıyor ve tüm müşteriler tarafından çok kolay anlaşılacak. Cardano’nun kurucusu ve CEO’su Charles Hoskinson da, Cardano topluluğunun ve takipçilerine haberi şu şekilde duyurdu:

Sözleşmeler, para yatıran, para çeken kullanıcılar gibi somut eylemlerle ilerliyor. Her somut eylem, programın durumunu geri döndürülemez bir şekilde nihai duruma doğru ilerletir (nihai durum, boş bir sözleşme olarak tanımlanır). Bu sayede mali sözleşmelerin her zaman sona ereceğini (sözleşmenin yerine getirildiğini, süresinin dolduğunu, vb.) garanti etmek istiyoruz.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin