Charles Hoskinson, Bitcoin ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu:
Charles Hoskinson, Bitcoin ile ilgili kritik açıklamalarda bulundu: "BTC'nin en büyük sorunu..."

Cardano kurucusu Bitcoin’in piyasa için önemine vurgu yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, Bitcoin’in ölçeklenebilirlik sorunlarını tamamen merkezi olmayan bir sistemle ortadan kalkabileceğini düşünüyor. Kripto girişimcisi, merkezi bir para birimini adımını felsefi olarak uyumsuz olarak görüyor. Hoskinson, kripto paranın başarılı olacağı hakkında bir tahmin yürütmezken Bitcoin düşüşünü, Cardano ve kripto endüstrisinin bir bütün olarak başarısızlığına yol açacak bir faktör olarak nitelendirdi.

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Bitcoin’in ölçeklenebilirlik meselelerini aşmak için tamamen merkezi olmayan bir sistem kurma fikrine öncülük ediyor. Son olarak bu görüşünü Anthony Pompliano son podcast’inde dile getirdi. Bitcoin’in tasarım olarak sağır, kör ve dilsiz olduğunu, ancak sistemi merkezileştirmenin bir çözüm olmadığını belirtti. Hoskinson’a göre, bu felsefi bir uyumsuzluk hareketi.

Bitcoin başarısız olursa, tüm sanayi başarısız olur

Charles ayrıca, Cardano teknolojisinin, insanlara faydalı olmaları ve kripto sektöründeki popülaritesinin artmasının temelinde biçimlendirilme özelliği olduğunu vurguladı. Kripto para birimlerinin küresel benimsenme yolunda ilerlemesiyle, kripto girişimcisi, küresel pazarın endüstriye uygun kararlar almaya başlayacağını öngörüyor.

Hoskinson ayrıca, böyle bir durum ortaya çıkarsa, sıkı düzenlemelere sahip sektöre sekte vuracağına ve nihayetinde küresel pazarın standartlarını değiştirmeye zorlayacak şekilde çökeceğini de vurguladı. Ayrıca, Blockstream’in Lightning Network’u zorlayarak Bitcoin’in faydalı özelliklerini artırma çabalarını kabul ederken, Cardano kurucusu başarısının hiçbir güvencesi olmadığını, ancak Bitcoin’in başarısızlığının önümüzdeki yıllarda büyük sorunlara yol açacağı konusunda endişelerini dile getirdi.

coinnounce

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin