Cardano kayıp riskini minimize etmeye çalışıyor
Cardano kayıp riskini minimize etmeye çalışıyor

Cardano kayıp riski ile karşı karşıya: Fiyat eğilimi nasıl olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Cardano (ADA), 0,28 dolarlık bir direncin üzerine çıkamadı ve ABD doları karşısında düşüş gösterdi.
  • ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda (Bittrex üzerinden veri akışı) 0,26 dolarlık destek ile önemli bir yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılma oldu.
  • Parite, 0,23 dolar ve 0,22 dolar destek seviyelerine doğru daha fazla kayıp riski altında kalıyor.
  • Grafiğe göre, Cardano kayıp riski ile karşı karşıya.

Cardano fiyatı büyük ölçüde ABD doları ve Bitcoin karşısında düşüş gösterdi. ADA/USD paritesi, bir sonraki büyük destek için 0,22 dolardan daha fazla düşüş gösterebilir.

Cardano kayıp riskini minimize etmeye çalışıyor

ABD doları karşısında Cardano fiyatı  0,28 dolar ve 0,28 dolar direnç seviyesinin üstünde. Fiyat aşağı yönlü bir hareket başlattı ve 0,27 dolar ve 0,26 dolar destek seviyelerinin altına geriledi. Ayrıca son dalganın %61,8 Fib geri çekilme seviyesinin altında 0,23 dolardan 0,28 dolara yükseldi. Cardano, daha fazla düşüş için kapıları açtı ve fiyatı 0,26 doların altına yerleşti.

En önemli adım, ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,26 dolarlık destek ile önemli bir yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılma oldu. Parite şimdi 0,25 dolar seviyesinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın oldukça altında işlem görüyor. Cardano, 0,23 dolar gibi düşük bir seviyede işlem gördü ve şu anda kayıpları konsolide ediyor. Yukarı yönde, ilk direnç son düşüşün %23,6 Fib geri alma seviyesine yakın ve 0,27 dolardan 0,23 dolara düştü. Ancak, en önemli engel 0,26 dolar ve 100 saatlik SMA’ya yakın.

Cardano kayıp riski ile karşı karşıya: Fiyat eğilimi nasıl olacak?
Cardano kayıp riski ile karşı karşıya: Fiyat eğilimi nasıl olacak?

Grafik, %50 Fib seviyesinin 0,25 dolar yakınında bir direncin muhtemel olduğuna işaret etmekte. Aşağı yönde, 0,23 dolar seviyesinin altında bir kırılma, yakın vadede fiyatı 0,23 dolar ve 0,22 dolar destek seviyelerine çekebilir.

Teknik göstergelerle Cardano fiyat analizi

Saatlik MACD: ADA/USD paritesi için MACD şu anda düşüş bölgesinde.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ADA/USD paritesi için RSI aşırı satım seviyelerinde.

Büyük Destek Seviyesi: 0,22 ABD doları

Büyük Direnç Seviyesi: 0,26 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin