İşte son dönemde Bitcoin ile birlikte piyasa lider olan kripto para!
İşte son dönemde Bitcoin ile birlikte piyasa lider olan kripto para!

Cardano, iyi bir büyümeye işaret ediyor: En son hard fork ADA için yükseliş sebebi mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano bir sonraki etabının eşiğinde, Cardano 1.5 tesneti yayınladı. Belki de bu olumlu haberler ADA‘nın yükselişinin sebebi olacak.

Cardano, bugün küçük kayıplı denizlerde iyi bir büyüme gösteren bir kripto paradır. Geliştirilmiş bir fikir birliği protokolü olan Cardano 1.5 sayesinde, ADA’nın token fiyatı harekete geçti. Bu hareketin sebebi belkide Shelley projesinin ufukta olması.

Cardano Shelley öncesi testneti yayınladı

Cardano ilginç bir proje ve kendi kabulü ile kaliteye odaklandı. Güncelleme süreci oldukça yavaştı: üç yıl geçti ve kapsamlı araştırma ve öncü testlerden sonra Cardano 1.5, Shelley projesinin kapıya girdiği sırada Byron geliştirme aşamasının sonunu işaret ediyor.

Bu, Shelley için amaçlanan Ouroboros BFT’den Genesis’e konsensüs protokolü ile uygun bir geçiş sağlayan Cardano için önemli bir kilometre taşıdır. Ancak sorulması gereken soru, bu proje güncellemesinin ADA’da iyi bir artışa yol açıp açmayacağı?

Cardano (ADA) haftalık fiyat grafiği
Cardano (ADA) haftalık fiyat grafiği

Kaliteye vurgu

Özellikle altcoin projelerinde kripto para birimine yatırım, bakış açısıyla ortaya çıkan, iyi haberlere ve projelerde olumlu gelişmelere olumlu tepkiler olduğudur.

Bunun en iyi destekçilerinden biri Binance Coin. Yerli Binance kriptosu, 2019 yılının ilk çeyreğinde, özellikle de Binance’in, borsa gibi, iyi çalıştığı ve kendi çalışmalarını olumlu bir şekilde desteklediği için uçuyor.

Litecoin ve EOS gibi tokenler için bu tür gelişmeler oldu, çünkü proje olarak kendi kabul ve terfileri hakkında iyi haberler yayınladılar ve şimdi Cardano’nun da aynı şeyi yaptığı, pozitifliğin bir etkisi var.

Kırmızı pazarda iyi büyüme

Genel olarak, kripto para piyasası, son yedi gün içinde kademeli bir büyüme göstererek, çoğunlukla değişmeden işlem görmekte. Ancak, bugün çoğunlukla kırmızı olmasına rağmen, bunlar küçük kayıplardır.

Bununla birlikte, ADA yüzde 2,5 oranında büyüdü ve son yedi gün içinde sürekli bir artış oldu. Bu tür bir büyümenin yalnızca spekülatif yatırımlardan değil, proje içindeki iyi işten olması beklenebilir.

U.Today

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin