"Cardano (ADA) tokeninin 1 trilyon dolar değerine ulaşan ilk kripto para olmasını istiyorum."

Cardano Huobi borsasında listelenmeye başlayacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano Huobi borsasında listelenmeye başlayacak. Akıllı sözleşmeler platformu olan Cardano’nun ADA tokeni, Çin merkezli kripto para borsası Huobi’de listelenmeye başlayacak.

Cardano Huobi borsasında listelenmeye başlayınca %10 değer kazandı

Bu haber sonrasında Cordano (ADA) tokeni %10 oranında değer artışı yaşadı. ADA tokeni, 16 Nisan itibariyle Huobi Pro uluslararası kripto para ticaret platformunda kullanılabilir hale gelecek. Ancak ADA toneninin ticareti bir gün sonra başlayacak.

Cardano’nun kurucusu olan Charles Hoskinson’ın ADA tokeninin Huobi’de yer alacağını doğrulaması ve aynı zamanda bu ay içerisinde geliştiricilerden IOHK’nın bir dizi büyük güncellemeyi başlatmasından sonra, ADA tokeni yatırımcıları arasında büyük bir heyecan oluşturdu.

Cardano’nun Shelley projesi üzerinde yapılan çalışmalar tamamlanmak üzere

Bunların yanı sıra kullanıcıların eline daha fazla güç katacak olan Cardano’nun Shelley projesi üzerinde yapılan çalışmalar tamamlanmak üzere. Projenin bu yılın ikinci veya üçüncü çeyreğinde ise hazır olması bekleniyor.

Charles Hoskinson 9 Nisan tarihinde yayınladığı bir blog yazısında, Shelley’in birçok iş akışına ve bilimsel bağımlılığa sahip, büyük bir proje olduğunu vurguluyor. Aynı zamanda Shelley’in, topluluk koordinasyonu ve yönetimini içeren birçok sosyal süreci olduğundan bahseden Charles Hoskinson, ağı tamamen kullanıcılara devretmek ve  böylece mümkün olduğunca merkezden uzaklaşmak istediklerini belirtiyor.

Kripto para piyasasında bir canlılık yaşanıyor

Bitcoin’in son zamanlardaki yükselişi ile birlikte kripto para piyasasında bir canlılık yaşanıyor. Bunun yanı sıra kripto para piyasası yatırımcıları, kısa vadede yeni kar elde etme yolları aramaya başladı. Pazartesi gününden itibaren ADA, kripto para borsalarında en büyük 20 altkoin arasına girmeyi başarırken, EOS vb. diğer altkoinler ise dolar cinsinden değer kaybediyor.

Cardano Huobi borsasında listelenmeye başlayacak
Cardano Huobi borsasında listelenmeye başlayacak

Halihazırda ADA’nın üzerinde yer alan EOS, geçtiğimiz hafta sosyal medyada yer alan yorumlarda yapılan tahminlerle tartışmalara neden oldu. Rakibini işaret ederek konuşan Charles Hoskinson, Cardano’nun Ouroboros algoritmasının teknik karakterinin diğerlerinden farklı olduğunu belirtti ve sözlerine şunları ekledi:

Açık olmak gerekirse Ouroboros, EOS veya Bitshares gibi zorunlu, delege edilmiş bir proof-of-stake protokolü değil.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bitcoinist

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin