Cardano fiyat analizi: ADA 0,4 doları geri alabilecek mi?
Cardano fiyat analizi: ADA 0,4 doları geri alabilecek mi?

Cardano fiyat analizi: ADA 0,4 doları geri alabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bugün, kripto piyasası artan satış baskısı yaşadı ve bu da birçok büyük kripto para biriminde düşüş eğilimine yol açtı. Sonuç olarak, Cardano fiyatı %1,22 düştü ve yükselen kanal modelinin destek trend çizgisine yaklaşıyor. Tarihsel olarak, bu yükselen trend çizgisi, yatırımcılar için genellikle büyük bir toparlanma döngüsüyle sonuçlanan aktif bir birikim bölgesi görevi görmüştür.

Cardano günlük fiyat tablosu

Cardano kripto parasının fiyatı, kanal modeli bozulmadığı sürece genel olarak yükseliş eğilimini sürdürmektedir. Alt trend çizgisinin altında bir kırılma, önceki düşüş trendinin yeniden başladığına işaret edecektir.

Cardano Fiyat Analizi

28 Mayıs’ta ADA fiyatı, yeni bir toparlanma rallisini başlatma beklentisiyle 0,38 dolarlık yerel dirençten yükseliş eğilimi gösterdi. Ancak piyasada artan satış baskısı ile alıcılar bu seviyeyi koruyamadı ve yeniden 0,38 doların altına düştü.

Bu düşüşle Cardano fiyatı 0,37 dolara kadar gerilemiş ve muhtemelen yükselen trend çizgisine ulaşmak için %2 daha düşebilir. Son beş ayda, altcoin bu destekten üç kez toparlandı ve güçlü bir alım bölgesi olduğunu gösteriyor.

Bu nedenle, ADA fiyatının bu seviyeden sıçraması ve yükseliş ivmesini geri kazanması muhtemeldir. Potansiyel bir tersine dönüş gerçekleşirse, alıcılar fiyatları 0,42 dolar, ardından 0,46 dolar ve 0,5 dolar seviyelerine çıkarabilirler.

Cardano fiyatının 0,4 dolar olması mümkün mü?

Destek trend çizgisinden olası bir yükseliş eğilimi, ADA fiyatındaki yükseliş ivmesini geri kazandıracaktır. Teorik olarak, daha düşük bir trend çizgisinden geri dönüş, alıcıları bir toparlanma döngüsünü tekrar üst trend çizgisine taşımaya teşvik eder. Böylece, ortaya çıkan toparlanma Cardano fiyatını ilk hedef olan 0,42 dolara itebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin