Cardano fiyat analizi: ADA fiyatı düşüş baskısı altında!
Cardano fiyat analizi: ADA fiyatı düşüş baskısı altında!

Cardano fiyat analizi: ADA fiyatı düşüş baskısı altında!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Fiyat bugün 0,875 dolara kadar geriledi. ADA desteği 0,867 dolar seviyesinde bulunuyor. Cardano fiyat analizi, kripto para fiyatı bir kez daha aşağı yönlü bir hareketi kapsadığı için bugün düşüş gösteriyor. Ayılar son üç gündür fiyat üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyor. Fiyat seviyeleri sürekli olarak düştüğünden, kripto para değerine önemli ölçüde zarar vererek yükseliş yönünü geride bıraktı. Son düşüş trendi, geçen hafta boyunca oldukça cesaret kırıcı oldu. ADA için trend çizgisi yönü kısa bir süre için yukarı döndü, ancak şimdi kripto para tamamen düşüş baskısı altında kalıyor. Bununla birlikte, dört grafikte de destek görüldü.

Cardano (ADA) 1 günlük grafiği düşüş eğilimi gösteriyor

Bir günlük Cardano fiyat analizi, fiyat değerinde önemli miktarda açık olduğu için kripto para için olumsuz oluyor. Fiyat bugün 0,875 dolar seviyesine düşerek son 24 saatte yüzde 4,7 değer kaybetti ve daha da düşük bir seviyeye yerleşebilir. ADA 2 Mart’tan bu yana düşüş baskısı devam ediyor ve işlem hacmi de son güne göre yüzde 8,66 oranında düşük.

Cardano price analysis: Price levels continue sinking as ADA revisits $0.875 1

1 günlük grafik için hareketli ortalama (MA) 0,904 dolarda, ancak SMA 20 eğrisi hâlâ SMA 50 eğrisinin altında işlem görüyor. Aynı zamanda, Bollinger bantları 1 günlük ADA/USD fiyat tablosunda ortalama 0,499 dolar kazanıyor.

Bollinger bantları, alt ve üst değerleri aşağıdaki işaretlerde yer aldığından yüksek oynaklık gösteriyor; üst limit direnci temsil eden 1,106 dolar alt limit ise desteği temsil eden 0,792 dolar aynı zamanda volatilitenin gün için daha yüksek tarafa doğru olduğunu gösteriyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) puanı 39 seviyesinde yer alıyor çünkü gösterge az alım bölgesine doğru aşağı doğru bir eğimde ilerlemektedir.

Cardano fiyat analizi: Son gelişmeler ve daha fazla teknik analiz

ADA 4 saatlik fiyat analiz grafiği boğaların son birkaç saat içinde geri dönüş yapmasıyla fiyatın bir kez daha toparlanmaya başladığını gösteriyor. ADA fiyatı 0,875 dolar olarak belirlendi. Yükseliş çabaları devam ederse önümüzdeki saatlerde daha da artması beklenebilir. Ancak, işlem seansının başında gözlemlenen dik düşüşün ardından güç dengesi düşüş yönünde kalmaya devam ediyor.

Cardano price analysis: Price levels continue sinking as ADA revisits $0.875 2

Hareketli ortalama, 4 saatlik fiyat grafiği için fiyat seviyesinin üzerinde 0,906 dolar seviyesinde yer alıyor. Bollinger bantları göstergesi aşağıdaki değerleri gösteriyor üst değer 0,996 doları ve alt değer 0,874 dolarda yer alıyor. Bu, ADA için yüksek oynaklığı gösteriyor. RSI puanı da son yükseliş eğilimi nedeniyle düşmeyi durdurdu ve fiyat fonksiyonu düşüş baskısı altında olduğu için endeks 36 seviyesinde sinyal veriyor.

Ayılar bugün daha fazla kayba neden olduğu için ADA trendinin gün için düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor. Fiyat tekrar 0,875 dolara düştüğü için kripto paranın performansı son üç gündür alıcıları desteklemiyor.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin