Decentraland (MANA), yükseliş için bu seviyeyi aşması gerekiyor! Fiyat nereye gidecek?
Decentraland (MANA), yükseliş için bu seviyeyi aşması gerekiyor! Fiyat nereye gidecek?

Decentraland (MANA), yükseliş için bu seviyeyi aşması gerekiyor! Fiyat nereye gidecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Decentraland fiyatı Pazartesi günü elde edilen kazanımların çoğunu korumaya devam ediyor. Boğalar, MANA’yı önemli bir yükseliş patlamasına dönüştürmek için yeterli momentumun mevcut olduğunu düşünüyor. Bununla birlikte, Chikou Yayılımı artık mum çubuklarının altında ve ayıların başka bir satışı tetiklemek için ihtiyaç duyduğu eşiği azaltıyor.

MANA fiyatı, bir kırılma noktasına doğru ilerliyor!

Decentraland fiyatı, güçlü destek ve direnç arasında sıkışıp kalıyor. Birincil yakın vadeli direnç, sırasıyla 2,75 dolar ve 2,80 dolar. MANA fiyatı için birincil yakın vadeli destek seviyesi, haftalık güçlü çubuğun tüm zamanların en yüksek seviyesinden %38,2 Fibonacci düzeltmesini içeren 2,55 dolardır.

Boğaların, MANA’yı Ichimoku Bulutunun üzerine yerleştirmek ve Chikou Açıklığını şamdanların gövdelerinin üzerine döndürmek için Decentraland fiyatını en az 3 dolar veya üzerine taşıması gerekir. Boğaların Chikou Açıklığını şamdan gövdelerinin üzerinde tutmak için her gün daha yüksek kapanışlara devam etmesi gerekiyor.

Ayılar için İdeal Ayı Ichimoku kaçışını başlatma eşikleri düşürüldü. Salı ve Çarşamba günleri, Decentraland fiyatında İdeal Ayı Ichimoku kırılmasını tetikleme hedefi 2,44 dolardı. Bu, bugün için 2,55 dolara yükseldi. Ayılar Decentraland’ı mevcut fiyatında tutarsa, Cuma veya Cumartesi mum çubuğunun açılması satış sinyalini tetikleyecek. Ayrıca, MANA’nın 2 dolar civarında 2022’nin en düşük seviyelerini yeniden test edebileceği koşullar yaratacak.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin