Cardano fiyat analizi: ADA 1,40 dolar direncini kırdı; sırada ne var?
Cardano fiyat analizi: ADA 1,40 dolar direncini kırdı; sırada ne var?

Cardano fiyat analizi: ADA 1,40 dolar direncini kırdı; sırada ne var?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano fiyat analizi, son 24 saat içerisinde güçlü bir rallinin ardından bugün düşüş eğilimi içerisinde yer alıyor. ADA fiyatı bir sonraki ana dirence 1,50 dolarda ulaştı ve daha fazla yükselişin test edilebilmesi için geri çekilmeye ihtiyacı var gibi duruyor.

Cardano Price Analysis: ADA breaks $1.40 resistance, peaks below $1.50 1

Kripto para piyasası son 24 saat içerisinde yükselişe geçti. Pazar lideri Bitcoin yüzde 5,67, Ethereum yüzde 3,71 oranında artış kaydetti. Bu sırada Cardano (ADA) %7,64 gibi önemli bir artışlar iyi performans gösteren tokenler arasında yer aldı.

ADA/USD, son 24 saatte güçlü bir oynaklığa işaret ederek 1,34 ile 1,49 dolar aralığında aralığında işlem görüyor. İşlem hacmi yüzde 22,18 artarak 1.97 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri 48.53 milyar dolar civarında işlem görüyor. Kripto para piyasa değerine göre ise 6. sırada yerini alıyor.

Cardano 4 saatlik grafik: ADA geri mi dönüyor?

Cardano Price Analysis: ADA breaks $1.40 resistance, peaks below $1.50

Yukarıda yer alan 4 saatlik grafiğe göre Cardano fiyat hareketi için düşüş momentumunun geri döndüğünü görebiliriz. Cardano fiyat hareketi, geçtiğimiz haftalarda giderek daha dar bir aralıkta konsolidasyon oluşturmuştu. ADA 4 Aralık’ta başlangıçta 1,20 dolarda destek bulduktan sonra, ay boyunca birkaç kez yeniden test etti.

ADA, 19 Aralık tarihinde son en düşük seviyeyi 1,30 dolar olarak belirledi. Oradan, 1,20 dolarlık destek piyasayı tekrar tersine çevirdi. Bu sefer piyasayı daha yüksek kırılmaya gönderdi.

Cardano fiyat hareketi başlangıçta 1,37 dolarda zirve yapmasıyla yükseliş momentumu bir süre devam etti. Daha sonra  bir sonraki direncin 1,40 doların üzerinde bir artışa yol açtı. ADA/USD, satış baskısı tekrar geri dönmeden önce bir gecede 1,50 doların altına geriledi.

Cardano fiyat analizi: Sonuç

Boğalar daha fazla hakimiyet kuramadı ve bugün fiyat düşüşe geçti. Cardano fiyat analizi bugün düşüş gösteriyor. Muhtemelen ADA, bir sonraki destek olarak önceki direnci 1,40 dolarda yeniden test etmek için hareket etmesi beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin