Cardano’dan çeyrek milyon dolarlık fon! Merkezsizlik üst aşamaya taşınıyor
Cardano’dan çeyrek milyon dolarlık fon! Merkezsizlik üst aşamaya taşınıyor

Cardano’dan çeyrek milyon dolarlık fon! Merkezsizlik üst aşamaya taşınıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano’nun (ADA) arkasındaki teknoloji şirketi IOHK, platformun merkezsizliğini bir sonraki aşamaya taşımaya yardımcı olacak bir kamu fonu oluşturulduğunu duyurdu. Project Catalyst adlı fon, Cardano topluluk üyeleri tarafından onaylanan tekliflerin ödenmesi için para sağlayacak.

Cardano 250 bin dolarlık fonla daha da merkezsizleşecek

Çarşamba günü yayımlanan bir blog yazısında IOHK, geliştiricileri Cardano blok zinciri için merkezsiz uygulamalar (dApps) oluşturmaya teşvik etmeyi amaçlayan Project Catalyst’i desteklemek için ADA’ya 250.000 dolar değerinde fon sağladığını açıkladı.

Cardano topluluğunun üyeleri, merkezsiz uygulamalar için pazarlama ve altyapı fikirlerinden iş planları ve içerik oluşturmaya kadar değişen projelerini uygulamak için finansman için rekabet edebilecek.

Başka neleri sağlayacak?

Topluluk oylaması, Cardano blok zincirinin 2020’nin sonunda piyasaya sürülmesi için belirlenen Voltaire aşamasının önemli bir bileşenini temsil ediyor. Voltaire, Cardano topluluğunun bir “oylama ve hazine” ile yazılım güncellemeleri, proje finansmanı ve teknik iyileştirmeler konusunda karar vermesine izin verecek.

Sistem, ADA sahiplerinin Cardano ağının geleceğini doğrudan şekillendirmesini sağlayarak Cardano’nun merkezsizliğini artırmasına yardımcı olmak için tasarlandı.

Cardano için zincir içi yönetişim, hazine ve topluluk inovasyonu dünyasına önemli bir ilk adım olan Project Catalyst’in ilk kamu fonunun lansmanını duyuruyoruz.

Topluluk üyeleri, önerilen projeleri inovasyon platformunda ve şu anda geliştirilmekte olan yeni bir mobil oylama uygulamasında inceleyebiliyor.

Bu arada Bitcoin için 2017 boğa koşusunda görülen bir indikatör tekrar açığa çıktı. Detayları buradan inceleyebilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin