Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım
Cardano, Shiba Inu, EOS Fiyat Analizi: 10 Kasım

Cardano, Cosmos, YFI Fiyat Analizi: 26 Ocak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Piyasanın altcoinlerinin çoğu, 17 ve 18 Ocak tarihlerinde fiyat listelerinde önemli ölçüde değer kazandı. Ancak, Cardano, Cosmos ve YFI gibileri Bitcoin’in düşük performansının takip ettiğinden, bu uzun sürmedi.

Cardano (ADA)

Pazarın en büyük altıncı kripto para birimi Cardano, 2021 yılına iyi bir performans ile başladı. ADA’nın değeri yılın başından bu yana grafiklerde yükseldi. Ancak geçen hafta, ADA coin fiyat hareketi, grafiklerde daha da keskin bir düşüşün ardından keskin bir artışla çok tutarsızdı. Kripto para 17’sinde yerel bir zirveye ulaşırken, kripto kısa süre sonra neredeyse % 20 düştü.

Yazım esnasında, Cardano % 15’in üzerinde toparlandı ve ADA 0,34 dolar civarında sabit kaldı.

Ancak ADA’nın teknik göstergeleri henüz bir toparlanmaya işaret etmiyor. Düşüşü yansıtan Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının çok üzerinde değil, aynı zamanda MACD çizgisi de Sinyal çizgisinin altında.

Kripto para birimi dün IOHK’dan Charles Hoskinson’ın Cardano’nun Afrika’nın yükselen ekonomilerine genişlemek isteyen Fortune 500 şirketlerini “agresif bir şekilde takip edeceğini” açıkladı.

Cosmos (ATOM)

Cardano gibi, ATOM da 2021 yılına iyi bir başlangıç ​​yaptı. ATOM da yaklaşık bir hafta önce listelerde yer aldı. Bununla birlikte, ADA hızlı bir şekilde iyileşirken ve neredeyse tüm kayıplarını geri kazanırken, ATOM bunu yapmakta yavaştı. ATOM’un düşen ticaret hacimlerinin, kriptonun tüm kayıplarını telafi edememesine katkıda bulunduğu da söylenebilir.

ATOM’un teknik göstergeleri nispeten iyimser sinyaller veriyor. Ancak Bollinger Bantlarının ağzı geniş kalırken ve kısa vadeli dalgalanmaya işaret ederken, Göreceli Güç Endeksi aşırı alım ve aşırı satım bölgeleri arasında stabil kalıyor.

Yearn.finance (YFI)

Piyasanın en iyi DeFi tokenlerinden biri olan YFI, yayın zamanında 892 milyon dolarlık piyasa değeri ile 27.797 dolardı. Müthiş Osilatör fiyat listelerinde düşüş momentumunun düşüşünü gösterirken, Chaikin Para Akışı sıfırın hemen altında sabit kaldığı için YFI pazarındaki belirsizlik teknik göstergeleriyle vurgulandı.

Yearn.Finance (YFI), geliştiricileri ek YFI tokenleri basılarak teşvik etme ve ödüllendirme teklifinin bir dizi farklı tepkiye yol açmasıyla gündeme geldi.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin