Grayscale portföyüne MANA, FIL, LINK, BAT'ın yanı sıra 5.5 milyondan fazla XLM ekliyor
Grayscale portföyüne MANA, FIL, LINK, BAT'ın yanı sıra 5.5 milyondan fazla XLM ekliyor

Düşüşü kaçırmıyorlar, Grayscale son 24 Saatte kripto para alımlarına devam etti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto varlık yöneticisi de tek bir günde 10.640 Ethereum Classic biriktirdi. Önde gelen bir dijital varlık yönetimi şirketi olan Grayscale, son 24 saat içinde toplam değeri 31 milyon doları aşan toplam 995 Bitcoin satın aldı. Şirket aynı zamanda 10.234 Litecoin ve 10.640 Ethereum Classic biriktirdi.

Grayscale kripto portföyünü büyütmeye devam ediyor.

Kripto analitik firması Bybt.com’un sağladığı verilere göre Grayscale, son satın alımlarıyla altcoin tutma sürecini hızlandırdı. Şirket, Bitcoin, Litecoin ve Ethereum Classic’in yanı sıra bir günde 1.787 Bitcoin Cash de satın aldı.

Grayscale’in yönetim altındaki toplam kripto varlığı şu anda 25,5 milyar dolar civarında duruyor. Bitcoin, şirketin 640.000’den fazla Bitcoin’e sahip olması nedeniyle varlık yönetimi firmasının en büyük holdingidir. Grayscale’in Bitcoin miktarının toplam değeri 21 milyar dolardan fazla. Firma, son 30 günde yaklaşık 40.000 BTC ekledi.

Grayscale’in son birikimi, kurumsal talebin bu yıl önemli ölçüde arttığını gösteriyor. 2020’nin 4. çeyreği raporunda, dünyanın en büyük varlık yöneticisi kurumların 2020’de girişlerin % 90’ından fazlasını oluşturduğuna dikkat çekti.

Yatırım Ortaklıklarının Genişlemesi

Son raporlara göre şirket, artan talep nedeniyle mevcut yatırım tekliflerini genişletmeyi planlıyor. 2021’in başından bu yana, birkaç kripto varlığı, fiyat kazanımları açısından Bitcoin’den daha iyi performans gösterdi. Polkadot, Cardano, Chainlink, Litecoin ve Stellar Ocak 2021’de BTC’den daha fazla yükseldi. Son alımlar, Grayscale’in Bitcoin ve Ethereum dışındaki kripto para varlıklarının birikimini hızlandırmayı planladığını gösteriyor. Şirket, son 30 günde yaklaşık 100.000 Litecoin ve 17.000’den fazla Bitcoin Cash satın aldı.

Grayscale’in elindeki Ethereum’un değeri, kripto varlık yöneticisi son 24 saat içinde biraz azaldı. CoinShares’in son raporuna göre, haftalık kripto girişlerinin önemli ölçüde artmasına rağmen geçen hafta Ethereum ile ilgili yatırım ürünlerine olan ilgi azaldı. ETH fiyatı şu anda son 24 saatte % 5’ten fazla düşüşle 1.330 $ civarında işlem görüyor.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin