featured

Cardano kurucusu Charles Hoskinson SEC ile alakalı tartışmalara cevap verdi: İşte, ayrıntılar…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano kurucusu olan Hoskinson, SEC direktörünün tartışmasına karışmadığını dile getirdi ve kendisini Ethereum sorunuyla ilişkilendiren söylentileri reddetti. Hoskinson, Cardano’nun Ethereum’dan farklı ve bağımsız olan yolunu da birkaç kez vurguladı.

Charles Hoskinson Cardano

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, eski SEC direktörü William Hinman’ın 2018’deki konuşmasıyla ilgili tartışmaya karıştığı iddiasını çevreleyen bulanık suları temizlemek için yakın zamanda bir açıklama yaptı. Düşüncelerini Twitter’da dile getiren Hoskinson, kendisini Ethereum ile bağlayan iddiaları şiddetle reddetti:

Sizler neden Ethereum olaylarıyla ilgili tartışma yapmaya devam ediyorsunuz? Ben, 2014 yılının Haziran ayında ayrıldım. Tüm e-postalar ve diğer ilgili eserler 2018 ve sonrasına aitti.

Ayrıca, tartışmalı olayların kendisinin Ethereum’dan ayrılmasından ve Cardano’nun lansmanından yıllar sonra olduğunu da hararetle dile getirdi.

Hoskinson, Cardano’nun yerini sağlamlaştırıyor

Açıklamalar, Cardano’nun Ethereum’dan farklı olarak kripto dünyasındaki bağımsızlığını ve benzersiz rotasını koruma konusundaki kararlılığını pekiştirdi. Kripto alanı gelişmeye devam ederken, Hoskinson’ın net duruşu muhtemelen Cardano’nun pazardaki yerini sağlamlaştıracak.

İleriye bakıldığında, Cardano ve yerel token’ı olan ADA, kripto arenasında büyüme ve başarı için hazırlanıyor. Şeffaflığı ve bütünlüğü vurgulayan güçlü bir liderliğe sahip olan Cardano, kripto alanında benzersiz nişini oluşturmaya devam edecek gibi görünüyor. Blockchain’in sürdürülebilirlik, güvenlik ve ölçeklenebilirlik üzerindeki vurgusu, ADA’nın önde gelen bir kripto para birimi olma potansiyelini vurgulayarak umut verici bir geleceğe işaret ediyor.

CryptoNewsLand

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin