Ledger Cardano (ADA) entegrasyonu ivmeye güç katıyor
Ledger Cardano (ADA) entegrasyonu ivmeye güç katıyor

Cardano CEO’su Charles Hoskinson: “Kriptonun en iyi günleri gelecekte.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano CEO’su Charles Hoskinson, Cardano 1.4 sürümüne giden Cardano 1.3.1 güncellemelerini detaylandıran bir video açıklaması yayınladı. Açıklamada, kriptonun geleceği hakkında umutlu ifadeler vardı ve Charles Hoskinson kripto sektöründe bulunanların entelektüel yeteneklerini kınadı.

Cardano CEO’su Charles Hoskinson kripto piyasasını değerlendirdi

Charles Hoskinson, özellikle ADA tokenini çalıştıran Cardano platformunun yeni özelliklerini anlattı. Anlattıkları arasında; Cardano 1.4 testnet formunda tam sürüm için amaçlanan hata raporlama, cüzdan özellikleri ve veri depolama gibi konular yer alıyor. Videonun sonlarına doğru, Charles Hoskinson, özellikle son haftalarda yaşanan önemli düşüşler ışığında, son kripto piyasası ile ilgili bazı genel düşüncelerini açıkladı.

Charles Hoskinson Goldman Sachs’ın pazarı baltaladığı şeklindeki söylentileri takip eden kötümserliği kabul ediyor ve bunun da piyasaları hak etmediği bir 10’luk düşüşe götürdüğünü söylüyor. Ancak Charles Hoskinson, karamsarlığa kapılmamak için daha uzun vadeli bir perspektife sahip olmayı öneriyor.

“Bu çöküş sürecini Amazon ve Google’da yaşadı.”

Charles Hoskinson’a göre, piyasadaki gelişmeler bir miktar ilerlemeye işaret ediyor ve pek çok spekülatör, heyecan verici teknoloji sektörüne, tam olarak bitmiş ürünler geliştirilmeden önce dahil oluyor. Charles Hoskinson, sektörü 2000’li yılların başında, beklentilerin çok yüksek olduğu dot-com balonunun patlamasıyla karşılaştırdı. Ancak Charles Hoskinson bu çöküşte Amazon ve Google’ın ölmediğini ve internetin son bulmadığına dikkat çekiyor.

Charles Hoskinson, en iyi günlerin önümüzdeki günler olduğunu söylüyor. Ayrıca birçok yetenekli mühendisin kripto sektörüne girdiğini ve şimdi de milyarlarca insanın hayatına yardımcı olabilecek yararlı teknolojiler yaratmaya tamamen yatırım yaptıklarını belirtiyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin