Cardano yatırımcıları dikkat: Fırtınalı hafta sonu geliyor! Hangi seviyelere gidiyoruz?
Cardano yatırımcıları dikkat: Fırtınalı hafta sonu geliyor! Hangi seviyelere gidiyoruz?

Cardano Blockchain, dijital sağlık platformuna ev sahipliği yapacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Küresel bir dijital sağlık platformu olan Ask The Doctor, AskToken’ı Cardano ‘ya taşıyacağını duyurdu.

AskToken şu anda Ethereum blok zincirinde bir ERC-20 hizmet tokeni olarak bulunuyor. Ancak ekip bir değişiklik yapmak istiyor ve Cardano’ya geçme niyetinde.
Ask The Doctor, kullanıcıların temel sağlık hizmetleri hakkında bilgi edinerek kripto para kazanmalarını sağlar. Daha sonra kazandıklarını doktor ve ilaç ödemeleri için kullanabilirler.
AskToken, Ask The Doctor ve küresel kripto para yatırım fonu FD7 Ventures arasındaki bir ortak girişim.

Ask The Doctor ve FD7 Ventures kurucu üyesi Prakash Chand, “Temel sağlık hizmetlerini karşılayamayanların artık hem sağlıkla ilgili değerli bir eğitim alma hem de doktorlar ve ilaçlar için ödeme yapmalarına olanak tanıyan bir dijital para birimi ile ödüllendirme fırsatına sahip oldukları bir dünya hayal edin,” dedi.

AskToken’ın Afrika Kökleri

AskToken, dünyanın diğer bölgelerinde piyasaya sürülmeden önce ilk olarak Afrika’da konuşlandırılacak. Bunun bir nedeni, “Ask The Doctor”un kurucu üyelerinden ikisinin kıtada zaten var olması.

Eski NBA All-Star oyuncusu Dikembe Mutombo, aslen Demokratik Kongo Cumhuriyeti’nden. Orada, 2007’de 30 milyon dolarlık Biamba Marie Mutombo Hastanesi’nin kurulmasına yardım etti. Israel Idonije, kuruluşu, iF Charities, Nijerya’da hayırseverlik çalışmaları yapan 11 yıllık bir NFL gazisi.
Chand, “Dikembe ve İsrail’in Afrika’da kapıları açmasıyla AskToken’in benimsenmesinin hızlanacağını düşünüyoruz” dedi.

Cardano (ADA)’ya inanç

Afrika’ya odaklanmanın bir başka nedeni de Cardano’nun ve onun yönetici şirketi IOHK’nın kıtada da var olması. Bu, Ethereum’un yüksek gas ücretleri dışında, token’ın Cardano’ya geçişinin diğer bir nedeni. Chand, IOHK ekibiyle zaten ön görüşmeler yaptı.

Son zamanlarda, FD7 Ventures, Cardano ve Polkadot tokeni almak için Bitcoin’de 750 milyon dolar likidite etti. Şirket o zamandan beri 380 milyon doları Cardano’ya dönüştürdüğünü doğruladı. Ayrıca, her iki altcoinin ekosistemlerini geliştirmek için 250 milyon dolar yatırım yaptı.

Chand, Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson’a ve IOHK ekibinin misyonuna inandığını söylüyor;

Charles’ın sahip olduğu iş felsefesini seviyorum. Dünyayı daha iyi bir yer haline getirmek için Cardano’yu kullanma konusunda tutkulu. Bitcoin yatırımcılarının gün boyu sadece fiyat ve kâr hakkında konuştuklarını duymaktan daha canlandırıcı bir değişiklik.


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin