Ripple ortaklarından dev adım – işte ayrıntılar
Ripple ortaklarından dev adım – işte ayrıntılar

Balina bu devasa XRP transferiyle dikkatleri üzerine çekti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

XRP fiyatı, bireysel yatırımcılardan gelen talep artışının ardından son 24 saat içinde % 10’dan fazla arttı. Anonim bir kullanıcı 745 milyon tokeni tanımlanamayan bir kripto cüzdanına taşıdığından, anonim XRP işlemleri de fiyat artışıyla beraber yükseliyor.

Blockchain izleme ve analiz firması Whale Alert tarafından yayınlanan en son verilere göre, bilinmeyen bir balina 15 Mart 20:34 UTC’de 330 milyon dolar değerinde XRP token transfer etti. Şu an itibarıyla, kripto para birimi, 21 milyar doları aşan bir piyasa değeri ile 0,47 dolar civarında işlem görüyor.

XRP, dünyanın en büyük 7. kripto para birimi. Dijital varlık, 2021’in başından bu yana % 100’den fazla arttı. Kripto para birimi, SEC’in Aralık 2020’de Ripple ve yöneticilerine açtığı davanın neden olduğu tüm kayıpları neredeyse sildi.

Dünyanın dört bir yanındaki dijital borsaların son zamanlarda listeden çıkarma duyurularına rağmen, en büyük 7. kripto para birimine olan kurumsal ilgi son birkaç ayda önemli ölçüde arttı. CPA Australia tarafından yayınlanan bir rapora göre, Fransa merkez bankası, XRP Ledger‘ı bir merkez bankası dijital para biriminin piyasaya sürülmesi için potansiyel bir platform olarak ciddi şekilde düşünüyor.

XRP ve Ripple

San Francisco merkezli blockchain firması Ripple, bu ayın başlarında şirketin merkez bankalarının dijital para birimlerinin (CBDC’ler) ihracında merkez bankalarını desteklemek için XRP Ledger’ın özel bir versiyonunu test ettiğini duyurdu. SEC geçen yıl Aralık ayında XRP’yi menkul kıymet olarak adlandırdı ve Ripple Labs ve CEO’su Brad Garlinghouse dahil olmak üzere iki yöneticisine karşı dava açtı. Kripto piyasası haberlere olumsuz tepki gösterdi ve dijital para birimleri SEC’in duyurusunun ardından yaklaşık 50 milyar dolarlık piyasa değeri kaybetti. Bu gelişmelerin yanında yaklaşık 6.000 XRP sahibi, davaya üçüncü taraf sanıklar olarak müdahil olmaya çalışıyorlar.

Anonim kripto para işlemleri son birkaç haftadır artıyor. 16 Şubat 2021’de, anonim bir kripto kullanıcısı, dijital para borsası Coinbase’den bilinmeyen bir cüzdana yaklaşık 220 milyon XRP taşımıştı.

financemagnates


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!

Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin