Top 20’deki güçlü altcoin saniyeler içinde yüzde 255 zıpladı!
Top 20’deki güçlü altcoin saniyeler içinde yüzde 255 zıpladı!

Cardano kurucusundan Bitcoin ve Ethereum’a övgü

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, yaptığı açıklamada Bitcoin ve Ethereum’a yönelik övdü dolu sözler söyledi.

Charles Hoskinson ADA’nın geleceğini anlattı

Cardano’nun kurucusu Charles Hoskinson, Fortune ile yaptığı son röportajda kripto devrimi ve milyarlarca insanın hayatını iyileştirme gücü hakkındaki görüşlerini paylaştı. Hoskinson’a göre, Cardano’nun gerçek dünyadaki zorluklara yönelik çözümler geliştirmek için teknolojiyi kullanma hedefi var. Hoskinson konuya yönelik açıklamalarına şunları ekledi:

Havale sorununu çözen varlık olmak istiyoruz. Ve gerçekten mikro-finans problemini çözen ve bu kredileri %35 faiz oranından %5’e düşüren protokol olmak istiyoruz. Bu kripto para protokollerini temelde çevrimdışı olan ortamlara genişletmenin bir yolunu bulmayı istiyoruz. İnternete erişiminiz yoksa kripto paraları nasıl kullanırsınız?

Cardano kurucusundan Bitcoin ve Ethereum’a yönelik ilginç açıklama

Hoskinson, Bitcoin ve Ethereum’un çok büyük ve övgüyü hak eden merkezsiz sistemleri olduğunu ancak ölçeklemelerine yardımcı olacak protokoller geliştirmeleri gerektiğini belirtti.

Cardano ekibi şu anda ölçeklenebilirliğin ötesinde konular üzerinde çalışıyor. Bunlar arasında kesintisiz depolama, aktarma ve kripto para birimlerinin birden fazla cihazda harcanması bulunuyor.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin