Cardano analizi: ADA fiyatı, bu kritik desteğe tutunabilirse 2 dolara çıkabilir!

Cardano analizi: ADA fiyatı, bu kritik desteğe tutunabilirse 2 dolara çıkabilir!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 1,40 dolarlık desteğin piyasanın daha fazla düşmesini engellediğini gözlemlediğimiz için Cardano analizi şu anda yükselişte. ADA/USD konsolide oldu ve bir geri dönüşün yolda olabileceğini düşündürüyor.

ADA/USD paritesi, dün %10 daha düştü. Dünün kapanışı, destek trend çizgisinin altındaki bir keskin düşüş eklendi.

Cardano analizi, ADA/USD’nin şu anda 1,40 dolarlık desteğin üzerinde konsolide olduğunu gösteriyor. Bu destek seviyesi kırılırsa, düşüş 0.8650 dolar civarında bir sonraki desteğe doğru devam edebilir. Bununla birlikte, Cardano bu seviyeyi korumayı başarırsa, Geçmişte ADA için güçlü momentum göstergeleri olarak hareket eden kırmızı yatay destek çizgimiz ve yeşil direnç çizgimizin gösterdiği gibi, fiyatın daha sonra yükseliş modeline dönüşmesi için iyi şans var.

ADA/USD destek trend çizgisinin altına düştüğünden beri, hacim her gün yükseliyor ve bu da yatırımcıların daha düşük seviyelerden satış yapma amacıyla daha agresif hale geldiğinin sinyalini veriyor. Bu gösterge, aşağıyı gösteren momentum göstergeleriyle birleştiğinde, 1,4 dolarlık seviye kırılırsa ADA/USD’nin daha da düşeceğini gösteriyor.

Hem 20 günlük EMA hem de 100 günlük EMA düşüş eğilimi gösteriyor, bu da ADA/USD’nin büyük olasılıkla bu noktadan daha fazla düşeceğini gösteriyor. Destek trend çizgisi kırılırsa, daha fazla kayıp için yer açacaktır.

MACD göstergesinin sinyal hattı az önce düşüş bölgesine girdi. ADA, yukarıda bahsedilen destek bölgesini koruyamazsa bu, onun için kötü bir haber olabilir çünkü desteğin kırılması fiyatı geçen ayın yüksek seviyesi olan 1.0950 dolara düşürebilir. Öte yandan, Cardano zeminini 1,40 doların üzerinde tutmayı başarırsa, 2 dolar veya daha yüksek olan yaklaşık %200 projeksiyon hedefimize doğru azalan kanal direnç çizgisinin üzerinde bir kırılma girişiminde bulunarak yükseliş momentumunu oluşturmasını bekliyoruz.

ADA/USD, şu anda fiyatın 1 doların altına düşebileceğinden korkan birçok trader’ı rahatlatarak 1.3 dolardan işlem görüyor. Cardano analizine göre fiyat, 1,45 doların üzerine çıkarsa yükselişe geçebilir. Bu sadece, bir kırılma girişimi gerçekleşene veya başka bir destek trend çizgisine tutunup bir sonraki destek seviyesine, yani 0.8650 dolara düşene kadar bir süre konsolide olursa gerçekleşir.

4 saatlik grafik: ADA kayıplarını geri alabilecek mi?

Cardano analizi için 4 saatlik grafikte, 1,40 dolarlık desteğin korunduğunu görebiliyoruz, bu da bugün ilerleyen saatlerde bir yükselişin muhtemel olduğunu gösteriyor.

Cardano analizi: ADA fiyatı
ADA/USD

Ayın başlarında bir haftadan uzun süren bir rallinin ardından Cardano’nun fiyatı son günlerde rotasını düşüşe çevirdi. 27 Aralık’ta, kısa bir sürede hızlı bir satışla birlikte, 1.60 dolarda sağlam bir yükseliş elde edildi.

ADA/USD fiyatı dün erken saatlerde 1.44 dolara ulaştı. Ancak, yukarı yönlü hızlı bir yeniden testten sonra dün geç saatlerde başka bir düşüş meydana geldi. ADA/USD şu anda 1.40 dolarda destek buldu ve bu da yaklaşık yüzde 13’lük tam bir geri çekilme anlamına geliyor.

Cardano fiyatı, bir gecede kurulan 1,40 dolarlık destek noktasının üzerinde yatay olarak konsolide olmaya devam etti. ADA/USD paritesi, boğalar kontrolü yeniden ele geçirir geçirmez muhtemelen bir kez daha yukarı yönlü test yapacak.

Cardano analizi: ADA fiyatını ne bekliyor?

Cardano analizine göre, ADA fiyatının artmaya devam edeceğine inanıyoruz ve düşüşlerde satın almanızı öneririz. Cardano fiyatı şu anda piyasaya yönelik yükseliş tutumu nedeniyle yükseliyor. Dün %10’luk bir düşüşün ardından bugün bir yükseliş bekliyoruz. ADA/USD 1,40 dolarlık desteğe tutunduğu sürece, mümkün olan en kısa sürede bir yükseliş momentumu daha bekleyebiliriz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin