Cardano akıllı sözleşme dağıtımından sonra; ekip odağını bu özelliklere kaydırdı
Cardano akıllı sözleşme dağıtımından sonra; ekip odağını bu özelliklere kaydırdı

Cardano kurucusu Charles Hoskinson, ADA için 2022 planlarını açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – IOHK CEO’su Charles Hoskinson bugün Cardano üzerinde 175’ten fazla projenin inşa edildiğini ve 2022’nin ilk çeyreğinin sonunda bir düzineden fazla projenin piyasaya sürüleceğini belirtti. ADA fiyatı, artan temeller arasında açık bir ralli için belirlenebilir.

Cardano’nun kurucusu Reddit’te dolaşan yanlış bilgileri ortadan kaldırmak için, yakın tarihli bir tweet’in yanında gelişmeleri açıklayan bir resim yayınladı. Şu anda Cardano, 1 Ocak’tan bugüne kadar web sitesinde inşa edilen 178 projeyi kaydediyor. Ayrıca, 2022’nin ilk çeyreğinde lansman için 11 proje belirlendi.

Daha önce Haskison’un yaptığı YouTube canlı yayını sırasında merkezi olmayan finansın tuzakları vurgulanmıştı ve DeFi sektörünü düzeltme hedefi bildirilmişti.

Hoskinson, Cardano’nun düşük kaliteli uygulamaları ayıklamak için DeFi için belirli bir standartlar seti oluşturarak vurgulanan tuzakları düzeltebileceğini söylüyor. 2021 yılı, Eco-Age ve Save the Children STK’sı da dahil olmak üzere 13 önemli işbirliğini başlatan Cardano için ortaklıklar açısından dikkate değer bir yıl oldu.

Cardano (ADA) fiyat hareketi

ADA, Aralık ortasından bu yana bir ralli içinde ve önceki seansta 1,594 dolara ulaştı. ADA istikrarlı bir şekilde yükseldi ve art arda altı gün yeşilde işlem gördü. Ancak bu yükselişin ardından küçük bir geri çekilme gelebilir. Cardano, sonraki dönemlerde yükseliş trendine devam edebilir.

TradingView

Yazım sırasında, ADA 1,481 dolardan işlem görüyor ve hareketli ortalamayı (MA 50) geçerek bir sonraki direnci 1,80 dolara doğru ayarlanabilir. Cardano, 1,50 dolarlık psikolojik seviyenin üzerindeki azalan trend çizgisini kırmayı amaçlıyor. ADA, son 24 saatte %15’in üzerinde yedi günlük bir kazanç elde etti ve şu anda gün içi en düşük seviye 1,432 dolar olarak belirlendi.

Günlük grafikte, pozitif bölgede 50 orta çizgisinin üzerinde yükselen göreceli güç endeksi (RSI), boğaların hâlâ hakim olduğunu ve büyüme için daha fazla alan olduğunu gösteriyor. ADA’nın 50.086.481.646 dolarlık canlı piyasa değeri var ve şu anda ilk sırada yer alıyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin