Cardano Afrika Kıtası'na açılıyor!
Cardano Afrika Kıtası'na açılıyor!

Cardano Afrika Kıtası’na açılıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano, toplumun ve özellikle az gelişmiş bölgelerin iyileştirilmesi için çalışmayı amaçlayan birkaç kripto para biriminden biri. Cardano ekibi, Etiyopya ve Ruanda gibi yerlerde “Afrika’yı dönüştür” vizyonu kapsamında araştırma yapıyor. Ekip ilerlemeyi güncelledi ve vizyonlarına yaklaşıyor. Cardano Afrika Kıtası’na açılıyor!

Cardano Afrika Kıtası’na açılıyor!

Cardano ekibi konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Afrika’daki Blockchain vizyonu bir gerçeklik haline geliyor. Etiyopya ve Ruanda, teknolojinin vaatlerini gerçekleştirmeye hevesli. Cardano Afrika’da çok şey başaracak.

Bu uzun vadeli vizyon, IOHK’nın kendisinden daha uzun sürdü. Afrika Operasyonları Direktörü John O’Connor, Charles Hoskinson’un 2014’teki bir TEDx etkinliğinde bu konuyu nasıl konuştuğunu, Cardano projesine katılmaya teşvik ettiğini söyledi. John O’Connor, Afrika’yı daha iyi ve gelişmiş bir ulus haline getirmek için karşılıklı vizyonlarını paylaştı.

Etiyopya tarımında Cardano’yu tanıtma fikri, Afrika’da türünün ilk örneği

IOHK ve Etiyopya hükumeti karşılıklı olarak anlaştılar ve Cardano’yu tarım sektöründe kullanmayı planladıkları için yeni yazılım geliştiricileri yetiştirmek ve işe almak için bir Mutabakat Zaptı imzaladılar. Asıl çalışma şimdi Etiyopya ve ötesindeki gerçek dünya sorunlarını çözmek için Cardano’nun kullanımıyla başlıyor. IOHK’nın kurucusu olan Charles’ın kabul ettiği eğitim kursu, işe alma planları ve Etiyopya tarımında Cardano’yu tanıtma fikri, Afrika’daki türünün ilk örneği.

Sınıfların Eylül ayında başlaması planlanıyor, açılış sınıfı 30 kadın geliştiriciyi bekliyor. Kursiyerler performanslarına göre işe alınacak. Kriterler sadece Cardano’nun koduna olan katkı ile sınırlı kalmayacak, aynı zamanda Blockchain tarım uygulamalarını inşa etme desteğiyle de sınırlı olacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin