Cardano ADA'yı bir teşvik olarak dağıtmayı hedefliyor
Cardano ADA'yı bir teşvik olarak dağıtmayı hedefliyor

Cardano ADA’yı bir teşvik olarak dağıtmayı hedefliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Lars Brunjes, insanları Cardano protokolüne katılmaya teşvik eden Cardano’daki Teşvik Başkanı. Cardano ADA’yı bir teşvik olarak dağıtmayı hedefliyor. Teşvikler, kullanıcılara pay havuzlarına katılmaları için ADA olarak verilir. Bu, protokolün bir parçası olmak ve sağlıklı çalışmasını sağlamak adına bir ödül olarak kabul edilir.

“Teşvikler, Blockchain sisteminde insanları doğru şeyi yapmaya teşvik etmeli.”

Cardano Twitter aracılığıyla konuya yönelik şu paylaşımı yaptı:

Lars Brunjes, insanları protokole katılmaya teşvik etme ve tüm kullanıcıların ve sistemin en iyi şekilde çalışmasını sağlamak için Cardano’daki teşvikler için çalışıyor.

Aynı zamanda IOHK’da Eğitim Direktörü olan Lars Brunjes, konuya yönelik şu yorumu yaptı:

Önemli olan eğitimi bitirmek değil, aynı zamanda bir şeyler ortaya koyabilmek. Bu nedenle, aynı zamanda Cardano’daki iş akışı teşviklerine de katılıyorum. Teşvikler, Blockchain sisteminde insanları doğru şeyi yapmaya teşvik etmeli.

Cardano ADA’yı bir teşvik olarak dağıtmayı hedefliyor

Bitcoin söz konusu olduğunda bu durum maden blokları anlamına gelir ve bu bloklarda çok sayıda geçerli işlem içerir. Cardano’da ise bu durum bir blok oluşturmak anlamına gelir. Teşviklerin karşılığı, işlem ücretlerinden ya da parasal genişlemeden kaynaklanıyor. Toplam ADA arzı yaklaşık 31 milyar ve maksimum arz sınırı ise 45 milyar. Teşvikler için 14 milyar ADA’lık bir boşluk kullanılacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin