binance fiat para
Binance fiat para ile işlemlere başlıyor… İşte ilk açıklanan fiat para!

Binance fiat para ile işlemlere başlıyor… İşte ilk açıklanan fiat para!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünya’nın en büyük kripto para borsası unvanına sahip Binance fiat para ile işlem yapma kararı aldıklarını kamuoyuna duyurdu. Buna göre ilk işleme alınacak olan fiat paranın Euro olacağı söylendi. Böylece Binance borsasında yakın zamanda Euro çiftlerini de görebileceğiz.

Bloomberg tarafından yayınlanan habere göre, Binance CEO’su Zhao Changpeng, yılsonuna doğru euro-kripto para işlem çiftlerini sunmaya başlayacaklarını belirtti. Bilindiği gibi Binance Mart ayında yaptığı açıklama ile merkezini Avrupa merkezli Malta’ya taşıyacağını da duyurmuştu.

Binance CEO’su Zhao Changpeng ayrıca diğer fiat para çiftlerini de eklemek isteği içinde olduklarını bildirdi. Fakat bununla ilgili her hangi bir detay veya tarihten bahsetmedi.

Bunun yanında Binance son aylarda fiat para çiftlerini ekleme planına sahip olan ilk büyük kripto para borsası değil.  Bundan yaklaşık 2 hafta önce kripto piyasasının diğer önde gelen borsalarından biri olan Bittrex, bazı müşterileri için BTC/USD işlemlerine izin verecek bankacılık anlaşmalarını gerçekleştirdiğini açıklamıştı.

Binance fiat para işlemleri dışında Kripto endüstrisi için yatırımlarına devam ediyor

Bununla birlikte Binance borsasının almış olduğu bu euro çiftleri ekleme kararı, kripto borsasının tartışmasız en büyük kripto takas kurumlarından biri olması açısından oldukça önem arz ediyor. Ayrıca Binance borsasının, kripto endüstrisini ana akımda daha ilerilere taşıyacak potansiyele sahip olduğu inanılıyor.

Binance bu yıl ile birlikte yükselen bir kar grafiğine sahip. Öyle ki bu yılın ilk çeyreğinde 150 milyon dolar kar kaydedilmişti. Ayrıca Şirketin Blockchain ve kripto para alanında birkaç yeni yatırım planlaması sürpriz olmayacaktır.

Binance CEO’su Zhao Changpeng geçtiğimiz günlerde Blockchain geliştirme kanadının Binance Labs girişimleri için 1 Milyar dolar fon açıkladı. Zhao aynı zamanda Channel Adaları’ndaki Jersey adası için bir kripto borsası lisansı almaya hazır olduklarını ve burada 100 kişilik bir ofis açmayı planladıklarını söyledi.

cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin