featured

Cardano (ADA) yeni haftada yeni yüksekleri hedefliyor: Satın almak için doğru bir zaman mı?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki son yükseliş eğiliminin ardından ADA fiyatı, 0,0124 dolarda bulunan destek noktasından yukarı yönlü bir sinyal verdi. Geçen hafta buna benzer bir yükseliş %6’lık bir artış ile fiyatı genel trend çizgisine yaklaştırmıştı.

Cardano ADA

Bu dinamik direnç, gözde altcoin’in son iki aydaki düzeltme hareketlerini yönlendirmişti. Bu yüzden, sıradaki hareketin yönüne karar verilmesi için de oldukça büyük bir öneme sahip.

ADA fiyatı 0,22 dolara düşebilir mi?

Gözde altcoin, günlük EMA’lardaki (20, 50, 100 ve 200) düşüş eğilimi sebebiyle bir türlü toparlanmaya başlayamadı. Bu yüzden, yeni bir ralli başlatmak için genel trend çizgisinden yukarı yönlü bir kırılmaya ihtiyacı var.

Cardano için gün içi işlem hacmi 75 milyon dolardır. Bu da %34’lük bir kayıp gerçekleştiği anlamına geliyor.

Fiyat, bu yazının yazıldığı sırada 0,25 dolar civarında işlem görüyor. Günlük grafik incelendiğinde, son üç gündür kısa gövdeli mumların ve her iki uçta da belirgin fitillerin varlığıyla karakterize edilen bir belirsizliğe işaret ettiği görülüyor.

ADA Price Prediction

Böyle model, özellikle kritik bir direnç noktasında karşılaşıldığında, genellikle düşüş eğiliminin tersine dönme ihtimalinin yüksek olduğuna işaret eder. Eğer satış baskıları devam ederse ADA fiyatı %4,8’lik bir geri çekilme sonucunda 0,25 dolarda bulunan destek noktasına geri dönebilir. Bu destek bir aydan fazla bir süredir geçerliliğini koruyor ve güçlü bir talep bölgesi olarak hizmet ediyor.

Eğer piyasadaki düşüş eğilimi devam ederse ve ADA fiyatı da 0,24 dolar seviyesinin altına düşerse işler kötüleşebilir. Kritik destek noktasının kaybedilmesi durumunda fiyat %7,5 daha düşerek 0,22 dolar seviyesine gerileyebilir.

Çıkış gelebilir mi?

Yukarı yönlü hissiyatın devam etmesi durumunda ADA fiyatı genel direnç trend çizgisinden bir çıkış yapabilir ve alıcılara rallinin bir sonraki ayağı için sağlam bir temel sunabilir. Momentum korunursa, ardından gelen yükseliş, gözde altcoin’in fiyatını %12 oranında artırarak 0,28 dolar seviyesine yükselmesine olanak sağlayabilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin