Teknik göstergelerle Cardano (ADA), fiyat analizi
Teknik göstergelerle Cardano (ADA), fiyat analizi

Cardano (ADA), piyasada mücadeleye devam ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Cardano (ADA), 0,32 dolar seviyesinin üstüne çıktı ve ABD doları karşısında keskin bir düşüş düzeltmesi başlattı.
  • ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda (Bittrex üzerinden veri akışı) destekle birlikte büyük bir yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılma yaşandı.
  • Parite şu anda çok önemli olan 0,27 dolarlık bir anahtar desteğinin yakınında işlem görüyor.

Cardano, ABD doları ve Bitcoin (BTC)’e karşı aşağı yönlü bir düzeltme başlattı. Bir boğa bölgesinde kalmak için ADA/USD paritesi, 0,27 ABD dolarının üzerine yerleşmeli. Cardano şu an 0,29 dolar seviyelerinden işlem görüyor.

Cardano (ADA), piyasa sinyalleri

ABD doları karşısında Cardano, 0,30 dolar seviyesinin yukarısında işlem gördü. ADA, 0,32 dolar seviyesinin üzerine çıktı ve 0,32 dolar gibi yüksek bir seviyede işlem gördü. Daha sonra, satıcılar ortaya çıktı ve ADA 0,30 doların altında bir aşağı yönlü düzeltme başlattı. Keskin bir düşüş yaşandı ve ADA, bunun sonucunda  0,29 dolar desteğinin ve 100 saatlik basit hareketli ortalamanın altına düştü.

Daha da önemlisi, ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,29 dolarlık destek ile büyük bir yükseliş trend çizgisinin altında bir kırılma oldu. Parite 0,30 dolar ve 100 saatlik SMA’nın altına yerleşti. Ancak yaklaşık 0,27 dolarlık büyük bir destek bölgesi resme geldi ve daha fazla düşüşü engelledi. Fiyat sabit kalmadan önce 0,27 dolar seviyesinde bir düşüş oldu. Son düşüş, %38,2 Fib geri alma seviyesini 0,32 dolardan 0,27 dolara indirdi ve test etti. Bununla birlikte Cardano, kırılan desteğin yanında büyük bir bariyerle karşı karşıya kaldı.

Cardano (ADA), piyasada mücadeleye devam ediyor
Cardano (ADA), piyasada mücadeleye devam ediyor

Grafik, ADA’nın kırılan çizgide olduğunu ve 0,29 doların yukarısına taşımak için mücadele edildiğini göstermekte. Mevcut fiyat hareketine bakıldığında, fiyat yükselmeye başlamadan önce 0,27 doların üzerinde kısa vadeli konsolidasyon şansı var. Üst kısımdaki dirençler 0,29 dolar, 0,30 dolar ve 0,32 dolar seviyelerinde.

Teknik göstergelerle Cardano (ADA), fiyat analizi

Saatlik MACD: ADA/USD paritesi için MACD şimdi düşüş bölgesinde.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ADA/USD paritesi için RSI, 30 seviyesinden daha yükseğe çıkıyor.

Büyük destek seviyesi: 0,27 ABD doları

Büyük direnç seviyesi: 0,29 ABD doları

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin