featured

Cardano (ADA) fiyat analizi: Yatay hareket sona erince kırılma hangi yönde olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), son 24 saat içinde %2,15 oranında bir düşüş yaşadı.

ADA

Piyasada ayıların daha güçlü olması sebebiyle başta piyasa lideri olan Bitcoin olmak üzere kripto para birimlerinin çoğu bugün kırmızıda işlem görüyordu.

ADA fiyat analizi:

Saatlik grafikte ADA fiyatı, fiyat kilit seviyelerden uzak olduğu için ne yükseliş ne de düşüş eğilimi gösteriyor. Ayrıca, günlük ATR’nin çoğu geçildi. Bu durumda, 0,3040 dolar civarında yatay işlem, yarına kadar en olası bir senaryodur.

ADA

Günlük grafikte ise Cardano fiyatı, 0,2950 dolar seviyesini yanlış bir şekilde kırdı. Şu anda yatırımcılar, günlük kapanışa odaklanmalıdır. Ayıların baskısı devam ederse ve mum 0,30 dolar seviyesinin altında kapanırsa, düzeltme 0,29 dolara kadar devam edebilir.

Yan ticaret, günlük grafikte BTC’ye karşı daha olası bir senaryodur. Gözde altcoin, keskin bir hareket için yeterli enerjiyi toplayamadı. Bu da yakın zamanda bir yükseliş veya düşüş görme şansının düşük olduğu anlamına geliyor.

Sonuç olarak, yatırımcılar önümüzdeki birkaç gün içinde konsolidasyonun devam etmesini bekleyebilir.

ADA, bu yazının yazıldığı sırada ise 0,3034 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin