featured

Cardano (ADA) fiyatı hızla yükselmeye devam ederken yPredict ile kripto yatırımının yeni yüzlerini keşfedin

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), son zamanlardaki performansı ile göz dolduruyor. Grafikleri yeşile boyayan ADA, %15 oranında değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,325 dolar civarında işlem görüyor.

Altcoin, günlük grafikte pozitif bir görünüme sahip çünkü, 0,245 dolar ve 0,250 dolar seviyelerinde bulunan kritik seviyelerin üzerine çıkmayı başardı. Eğer yükseliş ivmesi korunabilirse sıradaki hedefler 0,378 dolar ve 0,412 dolar seviyeleri olacaktır. Ancak, bunun gerçekleşebilmesi için kripto piyasasındaki genel hissiyatın olumlu kalması ve boğaların güçlü durmaya devam etmesi gerekiyor.

Şu anda ADA fiyat hareketinin 0,325 doların üzerinde hız kazandığı görülüyor. Boğaların yeniden canlanmasıyla, önümüzdeki haftalarda %20’lik bir yükseliş daha gelmesi bekleniyor. Bu yükseliş gerçekleşmesi durumunda yukarı yönlü hareket kesinleşmiş olacaktır.

Cardano (ADA) fiyatı önemli engelleri aştı

Gözde altcoin, 0,235 dolarda bulunan destek noktasını birçok kez test ettikten sonra iyi bir toparlanma dalgası başlattı. Böylece, günlük grafikteki düşüş eğilimine yön veren ve yükselişin devamı için kritik seviyeler olan 0,245 dolar ve 0,250 doları kırmış oldu.

Bu hareket, 50 günlük basit hareketli ortalama ile kesişen 0,285 dolarda bulunan direnç noktasının üzerine çıkılmasına olanak sağladı. Fiyattaki iyileşmenin birçok farklı sebebi olabilir. Ancak kesin olan bir şey var ki, Solana, XRP ve AVAX fiyatındaki son kazanımlar ADA’nın piyasa duyarlılığını artırdı. Sonuç olarak fiyat, yalnızca birkaç gün içinde %15’in üzerinde bir artış gösterdi ve 0,30 dolar seviyesini aşmayı başardı. Bu seviye, psikolojik olarak da önemli olduğu için kritik bir seviyeydi. Kırılmasının ardından yatırımcı güveninin de tazelendiği söylenebilir.

Cardano ADA

ADA fiyatı, bu hareketi ile aynı zamanda 0,3788 dolardan 0,2350 dolara kadar olan son düşüşe yön veren %61,8 Fib geri çekilme seviyesini de kırdı. Şu anda 0,325 doların üzerinde birçok olumlu işaret mevcut. Teknik göstergelerdeki yükseliş işaretleri sebebiyle de yukarı yönlü hareketin devamı destekleniyor.

Yükselişe yön veren sebepler

Cardano yakın zamanda Zirve 2023’ü tamamladı ve başarısını kutladı. Zirvede, şu anda ADA’nın fiyat hareketlerini etkileyen pek çok olumlu gelişme yaşandı.

Mevcut fiyat hareketi, 0,3788 dolardan 0,2350 dolara kadar olan %76,4 Fib geri çekilme seviyesinin hemen üzerinde işlem gördüğünden, daha fazla yükseliş ihtimalinin yüksek olduğunu gösteriyor. Gözde altcoin’in fiyatı şu anda 0,362 dolarda bulunan direnç noktasına daha yakın işlem görüyor. Dolayısıyla, sıradaki hedefinin bu direnç noktasını kırmak olduğu söylenebilir.

Buradan sonraki ilk kilit direnç noktası ise 0,3787 dolar seviyesinde bulunuyor. Eğer, Cardano boğaları hareket hâlinde kalmayı başarırsa %20’lik bir artış daha gerçekleşebilir. Bu yükselişin ardından fiyat 0,412 dolara yükselecektir. Bu seviyenin üzerinde bir kapanış gerçekleşmesi durumunda ise fiyat hızla 0,435 dolara yükselebilir.

Yani, şu anda hem piyasa hissiyatındaki olumluluk hem de boğaların güçlü olması sebebiyle teknik göstergeler biraz daha yükseliş gelebileceğine işaret ediyor. Ancak yine de yatırımcılar herhangi büyük bir işlem yapmadan önce başta piyasa lideri olan Bitcoin’in fiyat hareketi olmak üzere, kripto piyasasındaki genel durumu iyi analiz etmelidir. Çünkü kripto piyasası dengesiz olması ile ünlüdür. Beklenmedik bir anda büyük bir düşüş de gelebilir.

Bu yüzden, kripto piyasasında doğru zamanda doğru hamleler yapmak çok önemlidir. Yüksek potansiyelli projelere erken zamanda giriş yapmak maksimum kârı elde etmenize olanak sağlayabilir. Eğer yenilikçi bir portföye sahipseniz siz de yPredict AI projesine bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Kripto alanında yepyeni ufuklar açan YPredict, yapay zeka destekli bir kripto analiz platformu olarak dikkat çekiyor. Alım-satım işlemlerinde öne çıkan bu proje, Polygon tabanlı teknolojisi ile kullanıcılarına somut ve özgün analizler sunmayı hedefliyor.

yPredict’i Ziyaret Edin

Platform aynı zamanda yapay zeka ve makine öğrenimi uzmanları tarafından geliştirilen finansal modeller ve öngörülere erişim imkanı sunuyor.Özellikle yeni başlayanlar için oldukça çekici olan bu platform, yapay zeka destekli analizlerle kripto yatırımcılarına bilinçli kararlar alma konusunda destek oluyor. Kullanıcılar, finansal verilerle boğuşmak zorunda kalmadan yapay zeka tabanlı analizlerle daha bilinçli yatırım yapma imkanı buluyor.

yPredict

YPredict aynı zamanda geliştiricilere pasif gelir imkanı sunarken, token sahiplerine de staking yoluyla pasif gelir fırsatı sağlıyor. Bu özellikler, platformu en çekici pazar yerlerinden biri haline getiriyor. Kripto yatırımcıları, YPredict’in ön satışına katılarak $YPRED token’larına sahip olabilirler.

yPredict’i Ziyaret Edin

YPredict, kripto dünyasında yeni bir kapı aralayan ve geleceğin finansal teknolojilerini keşfetme fırsatı sunan bir projedir. Aynı zamanda, yeni kripto oyunlarının da önünü açacak yenilikçi bir içeriğe sahip. Şu anda ön satış aşamasında olan bu proje, güvenilir olması ve yüksek potansiyeli ile dikkat çekiyor. Bu projenin bir parçası olmak isterseniz, hemen daha ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

ADA fiyatında olumsuz bir düzeltme gelebilir mi?

Eğer 0,362 doların üzerinde bir hareket olmazsa ADA fiyatı bir düzeltme yapabilir ve bir miktar düşüş yaşayabilir. Düşüş başlaması durumunda karşılaşılacak ilk destek noktası 0,325 dolar civarında bulunuyor. İlk büyük destek noktası ise yükseliş trend çizgisinin hemen yanında 0,312 dolar seviyesinde.

Bu destek noktalarının düşüşü durduramaması durumunda karşılaşılacak diğer destek 0,300 dolar seviyesinde. Ayıların kontrolü ele geçirmesi durumunda fiyat hızla düşmeye devam edecektir. Bu durumda aşağı yöndeki hedefler sırasıyla 0,268 dolar ve 0,235 dolar seviyelerinde bulunuyor.

Sonuç olarak, şu anda ADA fiyat hareketinin 0,325 dolar seviyesinin üzerinde güç kazandığı söylenebilir. Eğer, boğalar hareket halinde kalırsa yukarı yöndeki hedefler 0,3787 dolar ve 0,412 dolar seviyeleri olacaktır. Öte yandan ayıların geri dönmesi ve yeniden düşüşün başlaması durumunda ise 0,312 dolardaki destek noktasına bir hareket gelebilir.

CoinChapter


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin