Altcoin sezonu başladı mı? İşte yakından takip edilmesi gereken varlıklar
Altcoin sezonu başladı mı? İşte yakından takip edilmesi gereken varlıklar

Altcoin sezonu başladı mı? İşte yakından takip edilmesi gereken varlıklar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasası, Bitcoin’in başlattığı bir yükseliş hareketiyle son zamanlarda toparlanma kaydetti. Bitcoin fiyatı 35.000 dolar seviyesine yakın seyrederken çoğu altcoin ayı piyasasında yaşadığı kayıpları kısmen telafi etmeye başladı. Bununla birlikte Santiment, son haftalarda elde edilen kârların bazı büyük ve orta ölçekli kripto paralara aktarıldığını savundu.

Santiment verileri

Santiment analistleri tarafından 4 Kasım’da paylaşılan verilere göre, Bitcoin rallisinden elde edilen kârlar Status (SNT), SushiSwap (SUSHI) ve Bluzelle (BLZ) gibi kripto varlıklarına aktarıldı. Ayrıca son yedi günde SNT yüzde 108, SUSHI yüzde 82 ve BLZ yüzde 39 değer kazandı.

Altcoinler, tahvil getirileri ve işgücü piyasasındaki yavaşlama gibi faktörlere rağmen güçlü bir yükseliş yaşadılar. Ancak Bitcoin, bu faktörlerden fazla etkilenmedi ve fiyatı 35 bin doları aştıktan sonra bu seviyeyi sürdüremedi. Son birkaç günde Bitcoin fiyatının 34 bin ile 35 bin dolar arasında dalgalanması, kripto dünyasında spekülasyonları artırdı. Bitcoin kârlarının altcoin’lere aktarıldığına dair söylentiler, altcoin’lerin hızla yükselmesine neden olurken, yatırımcılar ve analistler BTC fiyatını dikkatle izliyorlar.

Yakından takip edilmesi gereken altcoin’ler

NEO fiyat görünümü

Blockchain tabanlı bir platform olan NEO coin, 2017 yılında piyasaya sürülmüştür. Projenin amacı dijitalleştirilmiş ödemeleri, kimlikleri ve varlıkları bir araya getirerek yeni ekonomi sistemi yaratmaktır. Çin’in Ethereum’u olarak adlandırılan NEO coin, 15 Ocak 2018’de 196,85 dolar ile tarihi zirvesine ulaşmıştır. ATH’sinin yüzde 94 altından işlem gören coin, son 24 saat içinde önemli bir fiyat hareketi yaşadı. NEO token, son 24 saatte yüzde 22,17 oranında artarak 11,39 dolara ulaştı. Haftalık yükselişine de katkı sağlayan bu performans NEO fiyatını kademeli olarak artırıyor. NEO’nun son fiyat artışı, N3 üzerinde çok sayıda NFT projesinin başlatılmasına bağlanıyor.

THORChain (RUNE) yükselişi

THORChain, 2019 yılında piyasaya sürülmüştür ve projenin amacı, kullanıcıların kripto varlıklarını farklı blok zincirleri arasında takas edebilmelerini sağlamaktır. THORChain, 19 Mayıs 2021’de 21,26 dolar ile zirvesine ulaşmıştır. Şu anda bu seviyenin yüzde 84 altında işlem görmesine rağmen, teknik görünüm önemli fiyat hareketliliğine işaret ediyor. RUNE fiyatı son yirmi dört saat içinde yüzde 18,05 oranında artış gösterdi. Token ayrıca son yedi gün içinde yüzde 37,38 oranında değer kazandı ve yazım sırasında 3,47 dolardan işlem görüyor. THORChain platformundaki son gelişmeler token fiyatındaki yükselişi tetiklemiş olabilir. Yakın zamanda THORChain borç verme protokolü ağ üzerinde uygulanmaya başladı. Ayrıca firma bu yılın başlarında, Binance ile stratejil bir ortaklığa girdi. Sonuç olarak, THORChain projesi ve RUNE token, kripto topluluğunda dikkat çeken bir projedir. Bu olumlu gelişmelerin varlığın önümüzdeki günlerdeki fiyat hareketini nasıl etkileyeceğini yakından takip edeceğiz.

Oasis Network (ROSE) fiyat yükselişi

Oasis Network, bir blockchain platformu ve kripto para birimi olan “ROSE” (Oasis Network’in kendi kripto parası) üzerine inşa edilen bir akıllı sözleşme platformudur. Oasis Network, veri gizliliği ve güvenliği odaklı bir blockchain platformudur. Oasis Network, 15 Ocak 2022’de 0,5964 dolar ile tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştır. Tarihi zirvesinin yüzde 88 altında işlem gören varlık, son zamanlarda yaşadığı fiyat hareketliliğiyle dikkatleri üzerine çekti. ROSE fiyatı son 24 saat içinde yüzde 15,94 artış göstererek 0,0673 dolara ulaştı. Aynı zamanda son yedi gün içinde yüzde 30,48 yükseldi. Oasis Network’ün topluluk faydası yükseliş hareketiyle uyumlu görünüyor.

Sonuç

Kripto piyasası, Bitcoin rallisi sonrasında bazı altcoin’lerin değer kazanmasına şahitlik ediyor. Özellikle Status (SNT), SushiSwap (SUSHI) ve Bluzelle (BLZ) gibi altcoin’ler, Bitcoin kârlarının etkisiyle yükselişte. Ancak Bitcoin, 35 bin dolar seviyesini sürdüremeyip dalgalanıyor. Aynı zamanda NEO, THORChain (RUNE) ve Oasis Network (ROSE) gibi altcoin’lerde önemli fiyat artışları yaşanıyor. Bu projelerin gelecekteki performansları kripto topluluğu tarafından dikkatle izlenmeli.

coingape


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin