featured

Cardano (ADA), Eylül ayı bitmeden hedefine ulaşmak istiyor! İşte, takip edilmesi gereken seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – En iyi kripto para birimleri yeniden kritik destek noktalarına yaklaşmaya başladı. Bu da kripto piyasasında yakın zamanda büyük bir düşüş gerçekleşebileceğini gösteriyor. Piyasa liderleri pşan Bitcoin ve Ethereum, sürekli gerilemeler yaşarken yükseliş denemelerinde başarısız olmaya devam ediyorlar.

2022’deki piyasa çöküşünden bu yana ADA, %92,12’lik çöküşünün ardından iyi bir performans sergileyemedi. Dahası, kripto analistleri gözde altcoin’e karşı sessiz bir yaklaşıma sahip. Bu da, yatırımcıların ve analistlerin Cardano’ya karşı olan ilgisizliklerinin bir göstergesidir.

ADA, bir süredir zayıf sosyal duyarlılık sergiliyor. Bu zayıf fiyat hareketinin olağan bir sonucudur. Ağustos ayından bu yana Cardano fiyatı sürekli olarak değer kaybediyor ve herhangi bir yükseliş belirtisi göstermiyor.

ADA Cardano

RSI ve MACD göstergeleri Ağustos ortasından bu yana yatay bir eğilim sergiliyor. Bu da piyasada çok zayıf bir alım ve satım baskısının olduğunun kanıtıdır. Gözde altcoin’in fiyatı önümüzdeki günlerde büyük bir düşüş daha yaşayabilir.

ADA fiyatının geleceği parlak mı?

Aslında Cardano’nun önünde parlak bir gelecek var. Çünkü uzun süredir Ethereum katili olarak adlandırılıyor ve şu anda ilk 10 kripto para birimi arasında yerini korumaya devam ediyor. Aynı zamanda da sektörün en öne çıkan projelerinden biridir. Fiyat, kuruluşundan bu yana %1,300’ün üzerinde değer kazandı. Ayrıca, gözde altcoin’in gelecek yıl 1 dolar seviyesini yeniden kazanması bekleniyor.

Kısa vadeli perspektiften konuşacak olursak:

ADA fiyatı Ağustos ortasından bu yana konsolide bir aralıkta işlem görüyor. İlk olarak neredeyse bir ay boyunca 0,2717 dolar ile 0,2542 dolar arasında işlem gördü. Ardından bu aralıkta tutunamaması sebebiyle destek noktasını kaybetti. O zamandan bu yana altcoin, direnç olarak 0,2542 dolar ile destek olarak 0,2381 dolar arasında işlem görüyor. Ancak bu aralıktan çıkmak için yapılan birçok girişim başarısız oldu.

Boğalar güç kazanmayı başarır ve fiyat direnç noktasına doğru hareket etmeye başlarsa bir yükseliş gelebilir. Bu durumda, ay sonuna kadar 0,2717 dolar seviyesinde bulunan direnç noktası test edilebilir.

Öte yandan, eğer piyasa yükseliş ivmesi oluşturamazsa bir düşüş daha gelecektir. Dahası, eğer destek kaybedilirse 0,2197 dolar seviyesi test edilebilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin