Cardano (ADA) haftalık raporunda yer alan önemli gelişmeler
Cardano (ADA) haftalık raporunda yer alan önemli gelişmeler

Cardano (ADA) haftalık raporuna göre Daedalus 0.10.1 çıktı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano (ADA) şu anda piyasa sıralamasında 8. sırada yer alıyor ve piyasa değeri 3,5 milyar dolar. Kripto para, son 24 saatte %7,15’lik bir artışla 0,13 dolardan işlem görüyor. ADA, 20 milyon dolarlık genel işlem hacmi ile Upbit, Binance, Huobi, Bitrex gibi çeşitli üst seviye kripto para borsalarında işlem görüyor. Cardano (ADA) haftalık raporuna göre, Daedalus 0.10.1 piyasaya sürülüyor.

Cardano (ADA) fiyat grafiği
Cardano (ADA) fiyat grafiği

Cardano (ADA) haftalık raporunda yer alan önemli gelişmeler

Haziran ayının üçüncü haftasında IOHK ekibi, Cardano ile ilgili birçok projede kayda değer bir gelişme gösterdi. Haftalık raporda Daedalus cüzdanı, Networking ve DevOps ile ilgili önemli bilgiler yer alıyor.

Daedalus Wallet

Bir önceki haftalık raporda belirtilen “ADA redemption” güncellemeleri ekip tarafından tamamlandı. Bu özellik şu anda uygulama menüsü altında kullanılabilir. Daedalus’un Linux versiyonundaki Japonca karakterlerle ilgili daha önce bildirilen sorun, ana kullanıcı arayüzünde (UI) kullanılan fontun değiştirilmesiyle düzeltildi.

Kod karmaşıklığını azaltmak ve gelecekteki geliştirmeleri arttırmak için ekip, Daedalus’ın tüm Inter Process Communication (IPC) mantığını ana süreç ve işleme süreci arasında ayrı bir katmana çıkarma kararı aldı. Ayrıca, Daedalus kullanıcı deneyimi (UX), “Enter tuşu” kullanılarak form gönderme seçeneği ile değiştirilecek.

Daedalus uygulama platformu

Uygulama yükleme süreci ve uygulama etkileşimi için entegrasyon testleri tamamen yazıldı. Şu anda, ekip izin sistemi için test yazma üzerinde çalışıyor. Ayrıca, uygulamayı yönetmek ve uygulama platformu alanını modellemek için bir çözüm prototip oluşturuyorlar.

Wallet Backend

Ekip, yeni cüzdan özellikleri ve geliştirme giriş seçimi gibi bazı konulara odaklandı. Giriş politikaları değiştirildi ve şu anda işlem büyüklüğünü bölmeden tutmak için maksimum giriş sayısına izin veriliyor. AcidState Wallet için PR tamamlandı ve BlockMet başlatma işlemi başladı. Yeni cüzdan türlerini ve depolamayı kullanarak, eski cüzdan ile ilgili REST (Temsili Durum Aktarımı) son ​​nokta uygulamasına devam edildi. Bunun dışında, bazı ekip üyeleri cüzdanın hatalı kullanımı üzerinde çalışıyor ve yeni güncellemeleri bir sonraki sürümde yayınlamayı planlıyorlar.

DevOps

DevOps ekibi, Cardano 1.2.1 ve Daedalus 0.10.1’i piyasaya sürdü. Cardano TestNet için uygun olan yeni bir genesis bloğu uygulanıyor. Ekip ayrıca performans sorunları ve cüzdanlarını optimize etmek için çalıştığı için bir takası destekliyor.

TestNets

Kaliteli analistlerden oluşan bir ekip, IELE TestNet’in genel stratejisinin bir sunumunu hazırladı. IELE’nin piyasa analizi geçtiğimiz hafta tamamlandı. IELE TestNet’in geliştirme çalışması için içerik oluşturma süreci devam ediyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin