Teknik göstergelerle Cardano (ADA) fiyat analizi
Teknik göstergelerle Cardano (ADA) fiyat analizi

Cardano (ADA) gerçek değerine kavuşuyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link
  • Cardano (ADA) ABD doları karşısında 0,310 dolar seviyesine kadar yükseldikten sonra aşağı yönlü düzeltmeye başladı.
  • ADA/USD çiftinin saatlik tablosunda, 0,285 dolar seviyesinde dirençli kısa vadeli bir düşüş trendi var.
  • Parite, 0,265 dolar ve 0,275 dolar seviyelerinde aşağı yönde desteklendi.

Cardano, ABD doları ve Bitcoin karşısında daha da yükseliyor. ADA/USD paritesi 0,265 desteğini test ettikten sonra geri dönebilir.

Cardano (ADA) fiyat destekleri

ABD doları karşısında ADA şu anda 0,288 dolar seviyesinden işlem görüyor. ADA, 0,280 dolar ve 0,300 dolar direnç seviyelerinin üzerine çıktı ve 0,310 dolar gibi yüksek bir seviyeden işlem gördü. Daha sonra, aşağı yönlü bir düzeltme başladı ve ADA 0,280 doların altına düştü. Ancak, 0,265 dolar destek bölgesi güçlü bir destek olarak hareket etti ve daha fazla düşüşü önledi.

ADA, 0,268 dolardan düşük bir fiyat oluşturdu ve 100 saatlik basit hareketli ortalamadan çıktı. ADA, daha sonra yüksek bir seviyeye ulaştı ve son hamlesiyle %50 Fib düzeltme seviyesinin üzerinde işlem görerek 0,310 dolardan 0,268 dolara düştü. Ancak, yukarı yönlü yükseliş trendi 0,300 dolar seviyesine yakındı. Üstelik ADA’nın son 0,310 dolardan 0,268 dolara kadar olan düşüşü %61,8’i Fib düzeltme seviyesinde bir direnç olarak davrandı. Ek olarak, ADA/USD paritesinin saatlik tablosunda 0,285 dolardan dirençli kısa vadeli bir düşüş trendi hattı bulunmakta. Parite trend çizgisi direncini kırdıktan sonra, 0.300 dolar seviyesini kırarak yükselişini devam ettirebilir.

Cardano (ADA) gerçek değerine kavuşuyor
Cardano (ADA) gerçek değerine kavuşuyor

Grafik ADA’nın, 0,265 dolar seviyesinden aşağı yönlü desteklendiğini göstermekte.  Genişletilmiş bir piyasa düzeltmesi varsa, satıcıların 0,265 doları temizlemesi kolay olmayacak. Ayrıca 0,300 dolar ve 0,310 doların üzerinde bir kırılma belki de 0,350 dolara doğru bir ralli için çağrıda bulunabilir.

Teknik göstergelerle Cardano (ADA) fiyat analizi

Saatlik MACD: ADA/USD için MACD, düşüş bölgesinden hafifçe yükseldi.

Saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi): ADA/USD için RSI şimdi nötr işaretlerle 50’nin altında.

Büyük destek seviyesi: 0,265 dolar

Büyük direnç seviyesi: 0,300 dolar

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Newsbtc

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kar ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin