featured

Cardano (ADA) geliştirici etkinliği artıyor: Fiyata yükseliş ivmesi kazandırabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano (ADA) fiyatı, geçen hafta %7,1 oranında bir artış kaydederek 0,263 dolara yükseldi. Piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum bir geri çekilme yaşarken, ADA bundan kaçınmayı başardı ve 50 EMA seviyesindeki desteği korudu.

0,235 dolarda bulunan destek, Eylül ayının geri kalanında düşüş trendini kontrol altında tutmuştu. Eğer alıcı tıkanıklığı 0,26 dolar (50 günlük EMA) seviyesinde kalırsa Cardano fiyatı, sırasıyla 0,5 dolar ve nihayet 1 dolar seviyelerine yükselebilir.

Cardano kripto projelerinde zirvede

Zincir üstü analiz platformu Santiment’e göre Cardano, Eylül ayında 572 GitHub işlemiyle en yüksek geliştirici etkinliğine sahip kripto projeleri arasında ilk sırada yer aldı. Diğer yüksek performanslı projeler arasında 501 puanla Polkadot, 388 puanla Chainlink ve 358 puanla Hedera yer alırken Cosmos 338 puanla beşinci sırada yer aldı. İlk onda yer alan diğer projeler ise Aptos, Avalanche, IOTA, Radix ve MultiversX oldu.

Cardano ADA

Santiment ayrıca, Bitcoin’in Pazartesi günü 28,000 doların üzerine çıkmasının ardından kısa vadeli kâr penceresinden faydalanması muhtemel olan AAVE ve CRV gibi token’lar arasında ADA’dan da bahsetti. Eğer bu token’a olan ilgi artarsa, potansiyel ayrışmalar gelebilir.

Cardano (ADA) boğaları fiyatı yukarı çekmeye hazır

Cardano fiyatı şu anda canlı destek ve direnç alanları arasında işlem görüyor. Bu seviyelerden birincisi daha önce belirlenen 50 günlük EMA iken, ikincisi ise 100 günlük EMA.

MACD göstergesinden gelen bir satın alma sinyali, nötr alanda kalmanın yanı sıra bir satın alma sinyali ile yükseliş görünümünü güçlendiriyor.

Fiyat 50 günlük EMA’nın üzerinde kaldığı ve mavi MACD çizgisi kırmızı sinyal çizgisinin üzerinde kaldığı sürece yatırımcılar ADA token’larını elinde tutmaya devam edebilir. Böyle bir kırılmaya, hacimde büyük bir artış eşlik etmelidir.

0,33 dolardaki ek direncin, orta ve üst trend çizgisinin yanı sıra 0,5 doların 1 dolara giden yolda yükseliş trendini engellemesi bekleniyor. 0,26 dolarda bulunan destek noktasının kaybedilmesi durumunda, boğalar için durum karmaşıklaşabilir. Sonuç olarak 0,235 dolardaki desteğe doğru bir düşüş gelebilir.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin