featured

Solana (SOL) piyasanın negatif havasından etkilenmiyor: Satın almak için doğru bir tercih mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Solana (SOL), son zamanlardaki performansı sebebiyle adından sıkça söz ettiriyor. Kripto piyasasının son 24 saatte ortalama %3’lük bir kaybı olmasına rağmen SOL, %1,4 oranında kazanç kaydederek trendi kendi lehine çevirdi.

Ayrıca gözde altcoin’in geçtiğimiz haftaki performansı da oldukça iyiydi. %30,2’lik rallisi ile yatırımcılarının yüzünü güldürmeyi başarmıştı.

Birçok kripto para birimi, fiyat düşüşleriyle uğraşırken Solana dayanıklılık göstererek güçlü bir büyüme kaydetti. Gözde altcoin, son zamanlardaki etkileyici performansı sonucunda 23 dolarda bulunan kritik direnci kırmayı başardı.

Solana SOL

Solana (SOL) fiyat tahmini: 30 dolara ulaşacak mı?

Solana sadece direncini kırmayı başarmakla kalmadı, aynı zamanda 20 dolar seviyesinin üzerindeki duruşunu da sürdürüyor. Şu anki fiyatı 24,4 dolar civarında seyrederken, bir sonraki hamlesine dair spekülasyonlar devam ediyor. Mevcut ivme göz önüne alındığında, birçok analist ve yatırımcı gözlerini bir sonraki önemli dönüm noktasına dikiyor: 30 dolar.

Solana mevcut gidişatını sürdürürse ve genel piyasa koşulları olumluya dönerse, bu hedefe ulaşabilir. Her varlıkta olduğu gibi geçmiş performans gelecekteki hareketleri etkileyebilir. Yatırımcılar genel olarak olumlu trendlere yönelirken, Solana etrafındaki yükseliş hissi yükseliş ivmesini artırabilir.

Satın almak için doğru bir zaman mı?

Solana’nın son zamanlardaki yükseliş eğilimi pek çok kişiyi hemen alım yapmaya teşvik edebilir ancak temkinli yaklaşmak gerekiyor. Kısa vadede fiyatlar, özellikle de daha geniş kripto piyasasının bir gerilemeyle karşı karşıya kalması durumunda 20 dolardaki destek noktasına geri dönülebilir. Ancak piyasa yükseliş yolculuğuna devam ederse SOL fiyatı da yükselişini sürdürebilir.

CryptoTicker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin