Bitcoin yatırımcı tabanı gitgide alevleniyor: Fiyat artacak mı?
Bitcoin yatırımcı tabanı gitgide alevleniyor: Fiyat artacak mı?

Bitcoin (BTC) yılın en yüksek seviyesinde, sırada 9.000 dolar var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Görünüşe göre, Bitcoin (BTC) durdurulamıyor gibi gözüküyor ve kripto para birimi, bu yılki en yüksek noktasına yükseldi. %10’luk bir ralli sonunda 8600 doları geçti. BTC şu anda coinmarketcap.com’a göre 8.788 dolar seviyesinde işlem görüyor ve şimdi gözünü 9000 dolara sabitlenmiş gibi görünüyor.

Bitcoin (BTC) haftalık grafik

En son ralli, Mart ayının başından bu yana Bitcoin’in fiyatını iki katından fazla gören bir koşuyu destekliyor. Diğer altcoinler de haftaya güçlü bir başlangıç yaparak yüzde 7’nin üzerinde pek çok değer artışı ile önemli kazançlar elde ediyorlar. Litecoin %12 arttı ve 113 dolara yükseldi, Tron %13 artışla 0,032 dolara yükseldi ve ilginç bir şekilde Bitcoin SV %28 artışla 115 dolara yükseldi.

Bitcoin’nin (BTC) hafta içinde daha fazla kazanç görmesi bekleniyor

Görünüşe göre, bu yılki kazanımlar, ana şirketlerden gelen kripto para birimi alanına daha fazla ilgi gösterdiğini belirten bir dizi pozitif başlık tarafından besleniyor. Şimdiye kadar Fidelity Investments’in kurumsal müşterileri için sanal varlık satın alma ve satma planlarını tamamladığının farkındayız. AT&T, müşterilerinin çevrimiçi faturalarını BitP üzerinden ödemeleri için kripto kullanmalarına izin vereceğini açıkladı. Ayrıca bir ödeme işlemcisi, E*Trade Financial Corp., kripto para birimi alım satım işlemlerine izin verecek gibi görünüyor.

JPMorgan Chase & Co.’nun stratejistleri tarafından Bitcoin’in (BTC) “içsel değerinin” ötesine geçtiği endişelerine rağmen, en iyi kripto para birimi bu ay neredeyse %70 arttı. Bitcoin’in harika çalışması devam ederken, daha fazla kurum Blockchain tabanlı projeler başlatıyor ve kendi kripto para birimleri inşa ediyor. Analistlerin ortak görüşüne göre, BTC fiyatı ile kullanımı yaygınlaşması ilişkinin sağlıklı yürüdüğünü ve fiyatın daha da çok artacağını gösteriyor.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin