featured

Cardano (ADA) fiyatı hızla düşüyor: İşte, dalgalanmanın ötesinde bilmeniz gerekenler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA) fiyatı yeniden düşüş eğiliminde.

Oynaklığıyla bilinen kripto piyasası şu anda başka bir fırtınayla karşı karşıya. Bitcoin 28,000 doların altına düşerken, Cardano da dahil olmak üzere diğer kripto para birimleri hızla değer kaybediyor. Fiyatın 0,28 dolarda bulunan kritik destek noktasının altına düşmesi endişe yarattı. Peki, fiyattaki düşüş 0,20 dolar seviyesine kadar uzayacak mı?

Cardano (ADA) fiyat analizi: Umutlar ve hayal kırıklıkları

ADA, 0,45 dolardaki direnç noktasının etrafında gezinirken bu seviyeyi geçeceğine dair büyük bir umut yaratılmıştı. Bunun yerine gözde altcoin, kendisini 0,38 dolarda uzun süreli bir konsolidasyon aşamasında buldu. Yatırımcılar, 0,45 dolar seviyesinin yeniden test edilmesini umuyorlardı. Ancak, fiyatın mevcut seviye olan 0,27 dolara düşmesiyle birlikte, yukarı yönlü bir itiş yerine piyasa hayal kırıklığıyla karşılandı.

Cardano ADA

Fiyat bugün neden düşüyor?

Kripto fiyatlarındaki dalgalanmalara sayısız faktör katkıda bulunur. Son ADA düşüşü, büyük ölçüde küresel olarak ülkeler tarafından benimsenen kâr elde etme ve olumsuz düzenleyici önlemlere bağlanıyor. Bu gerileme tamamen yatırımcıların nakde çevirmesinden kaynaklanıyorsa, Cardano’nun 0,35 dolar civarına sıçraması için umut var.

Düşüş devam edecek mi?

Mevcut trendlerden ve piyasa duyarlılığından yola çıkarak, ADA fiyatının 0,35 dolar seviyesine geri dönebileceği konusunda iyimserlik var. Tersine, daha geniş piyasa faktörleri elverişsiz olmaya devam ederse, fiyatın önce 0,25 dolara düştüğünü ve ardından hızla 0,20 dolara gerilemesini görebiliriz.

Satın almak için doğru zaman mı?

Mevcut piyasa koşulları, şu anda dikkatli olunmasını önermektedir. Cardano ve daha geniş kripto piyasası bir gerileme yaşarken, alımları ertelemek mantıklı olabilir. Bununla birlikte, potansiyel geri tepmelerden yararlanmak isteyenler için, kilit destek alanlarını izlemek çok önemlidir. Bir giriş yapmayı düşünüyorsanız, piyasa kötüye giderse potansiyel kayıpları azaltmak doğru adımlar atmalısınız.

CryptoTicker

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin