Popüler analist: “Güçlü altcoin yakında bir ralli görebilir.”
Popüler analist: “Güçlü altcoin yakında bir ralli görebilir.”

Cardano (ADA) diğer altcoinlerden ayrılarak boğa piyasasına doğru ilerliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para piyasası, yeşil alanda işlem  gören kripto para birimleri ile yükselişe geçti. Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Cardano (ADA) gibi kripto paralar, uzun bir düşüş pazarından sonra nihayet boğaya bindi.

Cardano (ADA) son gelişmeler nedeniyle pazar hacminde artış yaşadı

Cardano, son zamanlarda IOHK Vakfı’nın kurucusu ve İcra Kurulu Başkanı Charles Hoskinson’un, Tezos ve Cardano’yu karşılaştırmanın elmaları portakallarla karşılaştırmak gibi olduğunu belirtti. Hoskinson, hem Ethereum hem de Cardano’nun gelişimindeki öncü rolünün, her iki ağdaki işlevsellik düzeyindeki farklılıktan etkilendiğini de ekliyor. Yazım sırasında, Cardano (ADA) %4 oranında artışla 0,078 dolar seviyesinde işlem görüyor. Kripto para şu anda 2 milyar dolarlık piyasa değeriyle 8. sırada yer alıyor.

Cardano (ADA) fiyat grafiği
Cardano (ADA) fiyat grafiği

Hatta Bitcoin’in ölçeklenebilirlik çözümlerini “son derece sinir bozucu” olarak nitelendiriyor. Hoskinson, Blockstream’in iyi bir iş çıkarmasına rağmen, bir başka programlama dili olan Simplicity’nin Bitcoin’in Script’i için mükemmel olduğunu söylüyor. Hoskinson açıklamalarına şunları ekliyor:

Bence Lightning’ın bütün vizyonları iyi bir şey. Bitcoin topluluğu nihayetinde tahtını kaybetmeyecek.  Ancak bu yenilik için biraz daha hevesli olmaları gerekiyor ve eğer yapmamaları durumunda kaybettiklerini geri almak son derece zor olacak.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin