featured

Cardano (ADA) balinaları harekete geçti: Sıradaki rüzgar yükseliş yönünde mi esecek düşüş mü?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Cardano (ADA), geçen ay pek de iyi bir performans sergileyememişti. Durgun bir ayın ardından ADA, yeniden canlanmaya hazır görünüyor.

Balinalar arasındaki mevcut birikim eğilimi göz önüne alındığında, eğilimin yakın zamanda yükselişe döneceği söylenebilir.

Cardano (ADA) balinaları oyuna geri dönüyor

Salı günü yayınlanan bir gönderide Santiment, Cardano balinaları ile alakalı ilgi çekici bir şey paylaştı. Bu örnekteki balinalar, 100,000 ile 10 milyon arasında ADA token’ı tutan cüzdanları ifade eder.

Santiment’in paylaştığı şey, bu grubun sürekli olarak dengelerini artırdığıdır. Birikim ilk olarak iki aydan biraz daha uzun bir süre önce 21 Mayıs’ta başladı. Balinalar, o zamandan beri toplam 116,1 milyon dolar değerinde token satın aldılar.

Cardano (ADA)

Bu satın alma çılgınlığı, ticaret hacimlerinin de bu süre zarfında önemli ölçüde arttırdı. Zincir üstü verilerin de gösterdiği gibi, balinaların kümülatif hacimleri Temmuz ayının sonuna doğru 67 milyar ADA token’ını geçti.

İstikrarlı alımlarının bir sonucu olarak, balinalar artık dolaşımdaki toplam ADA arzının %34,4’ünü ellerinde tutuyor. Bu oran en son 2022’de, FTX çöküşünden önce bu kadar yüksekti. Ek olarak, kümülatif işlem hacimleri şu anda Eylül 2021’den bu yana en yüksek seviyesinde bulunuyor.

Fiyat olumlu cevap verecek mi?

Cardano balinalarının aktif olduğu son iki ayda, fiyat bazı cesaret verici hareketler yaptı. Gözde altcoin Temmuz ayında, 0,3 doların altından yerel bir yüksek seviye olan 0,37 dolara sıçradı. Ancak nihayetinde, değerinin %20’sinden biraz fazlasını kaybederek aşağı yönlü bir düzeltme yaptı.

Cardano (ADA)

O zamandan beri altcoin, ayıların boğalara kıyasla daha iyi günler geçirmesiyle sürekli olarak 0,29 dolar seviyesini korumak için mücadele etti. Ancak, yatırımcı duyarlılığının satış yerine alım lehine olduğu göz önüne alındığında, ufukta bir değişiklik olabilir.

Bunun anlamı artan satın alma baskısının, talep arttıkça ADA fiyatının hızla toparlanmasına olanak sağlayabilecek olmasıdır. Bu nedenle, ADA’nın 0,35 dolarda bulunan kritik direnci yeniden test etmesi bekleniyor. Eğer bu ralli, Bitcoin (BTC) fiyatındaki bir toparlanma ile aynı zamana denk gelirse, o zaman son yerel zirvesi olan 0,37 doları geçerek hızla 0,4 dolar seviyesinin üzerine çıkabilir.

Ancak bunun gerçekleşmesi için boğaların kontrolü elinde tutması gerekecek. Günlük işlem hacmindeki %6’lık artış, boğaların şu anda daha güçlü olduğunun bir kanıtı olabilir.

ADA, son 24 saat içinde %2,93 oranında değer kazandı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,2991 dolar civarında işlem görüyor. Ancak haftalık grafikte hâlâ %2,33 oranında bir kaybı var.

NewsBTC

 


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin